Geplaatst op Geef een reactie

Astro updates Volle Maan 27 december 2023

Ram

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je grenzen, Ram en wordt weerspiegeld in je vierde huis van thuis en familie en nodigen je uit om te ontspannen – als je kunt. Op het eerste gezicht klinkt dat eenvoudig, maar voor een snel nadenkend, altijd in beweging zijnde vuurteken zoals jij, is het tijd om eerlijk te zijn over hoeveel je de kaars aan beide kanten hebt verbrand. Misschien weerhouden werk of andere verplichtingen je van de rust die je nodig hebt . Kun je duidelijk zijn over waar je betere grenzen kunt trekken met anderen, zodat je vollediger voor jezelf aanwezig kunt zijn?

Stier

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te zijn over je woorden, Stier, wordt weerspiegeld in je derde huis van communicatie en nodigt je uit om deze maansomloop bijna letterlijk te nemen – wat betekent: blijf je trouw aan je persoonlijke waarden? Komt wat je zegt overeen met hoe je je voelt? Roddelen kan leuk zijn, maar niet als je er zelf het onderwerp van bent. Ontluchten kan louterend zijn, maar niet als anderen zich er slechter door voelen. Je kunt krachtig omgaan met woorden, dus kies ervoor om ze te gebruiken met de eerlijkheid en integriteit waar je ook om bekend staat.

Tweeling

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijkheid te krijgen over je financiën, wordt weerspiegeld in het tweede huis van inkomen en nodigen je uit om minder blind te zijn voor je uitgaven- en spaarstijlen. Impulsaankopen kunnen leuk zijn, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat je nooit echt kunt volgen waar je zuurverdiende geld naartoe gaat. Het is misschien niet de meest opwindende karwei, maar wel helpend om het overzicht te houden.

Kreeft

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je persoonlijke prioriteiten, wordt weerspiegeld in je eerste huis van het zelf en nodigen je uit voor een meer op jezelf gerichte benadering. Het is een vriendelijke herinnering naar jou dat het niet alleen oké is om je behoeften kenbaar te maken – het is absoluut noodzakelijk dat je dat doet. Misschien ontzeg je jezelf de kans om nieuwe mensen, nieuwe plaatsen en nieuwe avonturen te omarmen, omdat je gefocust bent op wat anderen willen, denken, voelen, zouden zeggen. Denk er eens op deze manier over na: als je dat doet, doe je niet alleen jezelf tekort, maar ontneem je ook het vermogen van mensen om verbinding te maken met de echte jij. En de echte jij is het waard om te kennen en lief te hebben.

Leeuw

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je instincten, weerspiegeld in je twaalfde huis van het onderbewustzijn en vragen je om eerlijk tegen jezelf te zijn. Je kunt een dapper gezicht opzetten naar de buitenwereld. Je kunt onverschilligheid veinzen. Je kunt doen alsof wat je stoort, je niet stoort. Je kunt oogkleppen opzetten als het gaat om wat je op gevoelsniveau weet, maar misschien wil je het niet toegeven of erkennen. Maar deze Volle Maan vraagt je hoe zinvol dit mogelijke gedrag je van pas komt. Het gaat nu om vertrouwen in jezelf. Je kan het aan. Je kunt eerlijk zijn. Je mag jezelf zijn, hoe rommelig dat ook is.

Maagd

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijkheid te krijgen over je vriendschappen, wordt weerspiegeld in je elfde huis van groepen en netwerken en vragen je om te beoordelen op wie je kunt vertrouwen. Misschien heb je onlangs een reeks beproevingen ondergaan – een gezondheidscrisis, een baanverlies, een verandering in de relatiestatus. Dit is het moment om je af te vragen: wie was er voor je toen je ze nodig had? Wie hoefde niet eens gevraagd te worden? Wie kwam niet opdagen of kon niet? Wie heb je gemist? Wie wil je omringen op moeilijke momenten en je overwinningen vieren, zelfs de kleine? Dat is waar je energie naartoe wordt gestuurd – of omgeleid.

Weegschaal

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je roeping, wordt weerspiegeld in je tiende huis van carrière en publieke reputatie en nodigen je uit om goed na te denken waar je bekend om wilt staan. Je wordt uitgenodigd dat je eerlijk bent over wat dat is en weten dat het oké is als het echte antwoord is dat het iets anders is dan wat anderen van je verwachten – of degene die je eerder voor jezelf hebt ontworpen. De waarheid is dat je te veel tijd op je werk besteedt aan iets waar je niet blij van wordt, alleen maar omdat het er op papier goed uitziet.

Schorpioen

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je overtuigingen, Schorpioen. De sterren spelen zich af in je negende huis van spirituele wijsheid en vragen je of het vasthouden aan verouderde manieren van denken, prediken of opereren je helpt of schaadt. Het feit dat je altijd in een bepaald ding hebt geloofd, betekent niet dat je moedwillig je ogen kunt bedekken of je oren (en vervolgens je hart) kunt sluiten, wanneer nieuw bewijsmateriaal het tegendeel lijkt te bewijzen. Het leven is bedoeld om te leren en te groeien. Gun jezelf de genade om van gedachten te veranderen. Het betekent niet dat je ongelijk had. Het betekent dat je het beste doet wat je op dat moment kunt.

Boogschutter

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te maken wat je anderen verschuldigd bent – of het gevoel hebt dat je iets van hen verschuldigd bent, Boogschutter. Dit wordt weerspiegeld in je achtste huis van ‘karmische’ schulden en brengen je gevoel van verplichting onder de aandacht, van contracten en deals waaraan je jezelf hebt verbonden – en of ze je levensstijl zijn ontgroeid of niet precies zijn geworden zoals je dacht zij zouden. Het is oké om toe te geven dat iets niet langer voor je werkt – of in het begin nooit zo goed heeft gewerkt. Het gaat er niet om jezelf te schamen omdat je het probeert, maar het gaat erom dat je in staat bent om weg te lopen uit een onhoudbare situatie met intacte waardigheid en integriteit.

Steenbok

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te maken wat je nodig hebt van je partner. Dit wordt weerspiegeld in je zevende huis van liefde, huwelijk en toewijding en brengen bewustzijn in de contracten die je met anderen sluit – en met jezelf. Kun je de relaties waarin je verkeert herkaderen van een materialistische mentaliteit, d.w.z. hoe deze persoon je vakjes aanvinkt of hoe er een uitwisseling van goederen en diensten plaatsvindt, naar een meer emotionele manier van denken? Hoe vervult deze persoon jou? Zorgen dat jij je gezien voelt? Emotioneel comfort toevoegen aan je leven? Sta jezelf toe om niet alleen nodig te zijn, maar ook nodig te hebben.

Waterman

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijkheid te krijgen over je gezondheid, wordt weerspiegeld in je zesde huis van dagelijkse routines en gezondheidsgewoonten en brengen je innerlijke stem onder de aandacht. Degene die je smeekt om te vertragen. Degene die erop staat dat je die controle plant. Degene die je waarschuwt wanneer iets uit balans of uit balans is, zodat jij de tijd kunt nemen om voor jezelf te zorgen. Hyperproductiviteit wordt vaak beloond, tenminste op basis van wat we zeggen te waarderen. Maar het hoeft niet ten koste te gaan van je lichamelijke of geestelijke gezondheid. Het is tijd om de waarde die jij eraan hecht, opnieuw vorm aan te geven.

Vissen

Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te maken wat jou vreugde brengt, weerspiegeld in je vijfde huis vol plezier en plezier en brengen je vermogen om te ontspannen en vreugde te ervaren onder de aandacht. Voelt je je schuldig als je de tijd neemt om dingen te doen die niet als ‘productief’ worden beschouwd? Als je een boek leest of televisie kijkt, is er dan een stem die zeurt over wat je in plaats daarvan zou kunnen of moeten ‘bereiken’? Het is tijd om eerlijk te zijn als je iets uitstelt ter wille van je vrije tijd – of als de vrije tijd die jij neemt precies is wat jouw lichaam en geest op dit moment nodig hebben.

Heel veel liefs! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *