Geplaatst op Geef een reactie

‘ Het aardse spel van sympathie, antipathie is een spel binnen de matrix waar polariteit en afgescheidenheid overheersen’

Als JIJ je Ware Zijn laat zien, zonder angst voor de gevolgen of de impact in de dynamiek van relaties, familie, vrienden, collega’s, zul jij innerlijke vrede en liefde ervaren, meer innerlijke rust en acceptatie.

In de bovenstroom van het aardse leven neem je nog meer lagen waar in wat er op Aarde speelt..

In de onderstroom voel je waar je nog in aangeraakt kunt worden en ook dat is een cyclische weg naar heelheid. De twee stromen vloeien door elkaar heen, hebben een invloed op elkaar. Eenmaal jij het proces helder ziet, worden de lagen in de onderstroom losgeweekt, waardoor de bovenstroom van gebeurtenissen je niet langer bepalen, je niet langer van slag of uit evenwicht brengen. Jij wordt een getuige, een waarnemer en je leert te schouwen.

Onze bijdrage aan onze innerlijk transitie bestaat voornamelijk uit het zichtbaar Zijn, een Wordingsproces dat zich verder uitkristalliseert. In onze zicht-waar-heid vanuit zelfliefde, creëren we vanuit onze binnenwereld een buitenwereld die zich daarin weerspiegelt in hoe wij de verantwoordelijkheid nemen en samen uitdragen.

Fragment uit mijn tweede creatie ‘ Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens.’ Juni 2021

www.boekscout.nl

www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *