Geplaatst op Geef een reactie

Jouw wereld van creatie, faciliteert het collectief

De polsslag van de wereldgolf is een bevestiging van al het leven dat er in zit en van alle dood die voorbijgaat. Elk blad en elke boom, elk wezen – van de kleinste insecten tot de grote zingende walvissen – de patronen die ze weven terwijl ze worden geboren en sterven en verder fietsen, trillen allemaal in harmonie met die ene hartslag, samengebracht door een machtige dirigent. Het is een wonderbaarlijk dissonante harmonie, de essentie van evenwicht, een eenheid van ongelijksoortige delen.

Ze zet de kroon van inzicht lichtjes op haar voorhoofd. Ze draagt de gordel van de waarheid. Ze reikt naar binnen en voelt ook de levenslijn waarmee ze verbonden is. Ze raakt het aan, en het is als een tastbare aanwezigheid in haar hart, delicaat maar sterk. Het glanzende web van verbindingen strekt zich uit van haar hart tot in de ether. En dan reikt ze haar geest uit, naar boven, zo hoog! Ze voelt zich één met de vliegende vogels, kent de rek en spanning van de vleugelspieren die buigen en balanceren op de wind, kent de kus van zonlicht op haar uitgestrekte bladeren en takken, voelt de langzame erosie van water op steen door de millennia heen.

Er is geen verleden, heden of later, want deze hartslag klopt vanaf de eerste vonk van het universum en zal kloppen tot het einde der tijden. Het is een eeuwig moment van Nu, en het glinsterende web van verbinding klopt heerlijk heet in haar aderen. Met een plotselinge helderheid weet ze op dat moment dat ze gezegend is.

Betekenis van de wereldkaart: “Tevredenheid en gemoedsrust. Een succesvolle afsluiting en het einde is in zicht. Het bereiken van evenwicht, versmelting en vermenging om de meerdere levensliederen in harmonie samen te brengen. De wereld is een kaart van gerealiseerde doelen en welvaart. Het is een staat van voltooiing, die niet zonder een deel van de betrokkenheid en het harde werk moet worden bereikt. Wanneer iemands doelen zijn bereikt, is er een ruimte, een rustige ademhaling van een moment in de tijd waarin een gevoel van ultieme vervulling door het bewustzijn stroomt. Het is een wonderbaarlijk en kostbaar moment, het hoogtepunt van hard werken, om je dromen werkelijkheid te zien worden en om die ongrijpbaar mythische schat te leren kennen die in sprookjes wordt beloofd: het verlangen van het hart.”

Het is aan ieder van ons om onze wereld te creëren.

Welk gevoel geven deze woorden jou? Wat lijkt mogelijk? Van welke illusies kun je afstappen? Tegen welke giftigheid kun je op dit moment besluiten om ‘nee, dankjewel te zeggen?’

Welke beperkende overtuigingen kun je overwinnen om te creëren wat je wenst te creëren? Onthoud dat dit over jou gaat. Het gaat over jouw kompas van je hart, ongeacht wat iemand anders denkt. Het is zinvol om buiten de gebaande paden te denken.

We worden eraan herinnerd dat hoe we onze wereld zien, de manier is waarop we deze vormgeven. Hoe we ons voelen in onze realiteit, is hoe we deze in vorm brengen. Er is zoveel angst overal om ons heen, maar wat we zien richt de intentie op wat recht voor ons ligt; leven in het moment dat we altijd tot onze beschikking hebben… precies NU.

Wat kun je nu creëren? Door een andere keuze te maken dan voorheen? Hoe kun je iets veranderen dat nu kunt veranderen? Hoe kun je anders denken over wat er op dit moment voor je beschikbaar is? Onthoud dat het om hartgecentreerd bewustzijn gaat, niet om het nastreven van perfectie.

Je bevindt je in een wereld vol chaos en onzekerheid… We staan allemaal voor dezelfde keuzes: zorgen maken, piekeren, twijfelen en klein blijven… of de controle van binnenuit overnemen.

Vind een manier om iets anders te creëren verbonden met jouw Ziel. Vind jouw weg naar vrede, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *