Geplaatst op Geef een reactie

Tijdlijnen van de kwantumrealiteit

Op de eenvoudigste manier zijn tijdlijnen mogelijke uitkomsten die voortvloeien uit onze keuzes. In de kwantumaard van het multiversum bestaat er al een versie van elke gebeurtenis. Dit is de kleine paradox van het leven. Aan de ene kant hebben we de vrije wil om met onze vrije wil bijna elke versie van het evenement te kiezen. Aan de andere kant bestaan die alternatieve situaties die het gevolg zijn van onze beslissingen al.

Telkens wanneer je een keuze maakt, stem je jezelf af op een versie van gebeurtenissen die op dezelfde frequentie resoneren. Je maakt gebruik van een tijdlijn die is afgestemd op de aard en intentie van je keuze.

Hoewel we veel vrijheid hebben, moeten we toch bepaalde situaties doormaken. Sommige hiervan zijn collectieve of individuele spirituele initiaties.

Terwijl anderen “controlepunten” zijn om te zien hoe onze ziel rijpt.

Ook al moeten sommige situaties zich voordoen, we hebben nog steeds veel macht over hoe intens, pijnlijk of mooi een situatie zal zijn. En andere niet-sleutel-en-noodzakelijke-momenten van ons leven zijn volledig flexibel. Dit is waar kwantummanifestatie een enorm verschil kan maken.

De hoofdtijdlijnen zijn versies van gebeurtenissen waardoor je essentie er gemakkelijk doorheen kan stromen. Als je op de belangrijkste (of hoogste) tijdlijnen werkt, heb je toegang tot meer van de kracht van je ziel, en daarom wordt kwantummanifestatie nog gemakkelijker. Het is alsof je door de luchtstroom glijdt. Je betreedt de ruimte van de minste weerstand. Daarom is de evolutie van je ziel sneller.

De belangrijkste tijdlijnen zijn de hoogste paden van versnelde groei. Momenteel gebruiken veel lichtwerkers en sterrenzaden die stromingen van kwantumrealiteit om in hun soevereiniteit te stappen.

De belangrijkste tijdlijnen zijn jouw snellere spoor van groei. Dit betekent echter niet dat we immuun worden voor uitdagingen!!! We leren eerder hoe we moeilijke situaties kunnen benaderen en leren er sneller van. Dus ieder van ons heeft zijn eigen belangrijkste tijdlijnen. Wanneer je je hoofdtijdlijn aanboort, voelt het alsof de aard van de werkelijkheid flexibeler is. Plotseling wordt kwantummanifestatie gemakkelijker en kun je situaties sneller veranderen in hun positief vibrerende tegenhanger.

Kwantum Manifestatie: sluit de schaduwtijdlijnen

Naast de hoofdtijdlijnen zijn er veel miniatuurtijdlijnen. Sommigen van hen kunnen dienen als snelle omwegen om ons terug te brengen naar de belangrijkste tijdlijnen. Andere schaduwtijdlijnen gedragen zich echter als tijdlussen, doodlopende wegen of zich herhalende levenspatronen.

Terwijl we op die schaduwtijdlijnen zitten, voelt het niet gemakkelijk om terug te gaan naar de belangrijkste, omdat de schaduwtijdlijnen energie uit onze chakra’s halen, waardoor we ons machteloos, moe of berustend voelen bij kwantummanifestatie.

Schaduwtijdlijnen leiden meestal nergens heen. We kunnen in dezelfde cirkel voor ons langslopen als we willen, altijd aankomend op dezelfde bestemming als waar we vertrokken waren.

Kwantummanifestatie kan je in feite overbruggen van een schaduwtijdlijn naar een hogere tijdlijn. En de belangrijkste eerste stap is om te beseffen waar je zou kunnen zijn in je leven. Als je je in de stroom voelt, zit je waarschijnlijk op je hogere tijdlijnen en kun je het zelfs verbeteren met kwantummanifestatie. Aan de andere kant, als je het gevoel hebt vast te zitten of verstrikt te raken in een patroon, dan is het een uitnodiging voor jou om de cyclus te doorbreken.

Elke tijdlijn dient een hoger doel; we leren en groeien altijd. Ieder van ons. Daarom zijn we hier. Ik heb echter gemerkt dat wanneer we meer op de schaduwtijdlijnen opereren, dit komt doordat sommige diepe zielswonden ons niet laten terugkeren naar de hoofdtijdlijnen.

Of het is omdat we eigenlijk bang zijn voor onze kracht en ons potentieel. Ik kan je niet eens vertellen hoeveel mensen bang zijn voor hun macht. Dus soms kunnen we onszelf op de schaduwtijdlijnen houden om ervoor te zorgen dat we onze macht niet zouden misbruiken.

In wezen is een kwantummanifestatie een intense herconfiguratie van je bewustzijn en energie die je verbindt met een andere tijdlijn. Het doel van het verschuiven naar andere tijdlijnen zou niet moeten zijn om aan sommige levenssituaties te ontsnappen (spirituele bypassing) In plaats daarvan dient het als een hulpmiddel om te blijven groeien en de aard van je wezen in zijn volle capaciteit te verkennen.

Enkele handvatten:

1. Toewijding

Het eerste principe van kwantummanifestatie is om duidelijk te zijn over je echte toewijding. Wat wil je eigenlijk van je leven en jezelf? Waar zet jij je voor in? Onbewust zijn we misschien vastbesloten om onszelf klein te houden uit angst voor ons potentieel. Op een gegeven moment verandert het echter.

Op een dag zul je je meer dan wat dan ook willen inzetten voor de groei van je ziel. Je zult je groei en een toenemende afstemming met je ware essentie meer dan wat dan ook waarderen. Op een dag laat je je afleidingen los en begin je echt te luisteren. Je stopt met het uitstellen van de dingen waarvan je weet dat ze je zouden helpen groeien. Op een dag stop je met flirten met je helende reis, en in plaats daarvan duik je er volledig in zonder bruggen terug naar de veiligheid van je oude bestaan.

Wanneer dit tweede ontwaken plaatsvindt, realiseer je je hoezeer je jezelf in de weg stond. Met een schok en opluchting realiseer je je hoe de dingen waar je van droomde altijd realistisch zijn geweest. Ze hadden gewoon gewacht tot jij ze eindelijk zou kiezen. Ten volle. En helemaal. Haast je niet in het antwoord. Ga erbij zitten. Laat het je ziel, geest, hart en lichaam doordringen. En als je jezelf eenmaal het antwoord hebt gegeven, kijk dan niet meer achterom.

2. Leef in jouw waarheid

Het tweede principe van de krachtigste kwantummanifestatie is om in jouw waarheid te leven. De wereld zit vol meningen. Er zijn altijd heel veel mensen die iets op je projecteren. Er is geen manier om eraan te ontsnappen. We leven in een collectief knooppunt van alle bewustzijnsniveaus. Maar wat is het dat JIJ wilt? Wat is heilig voor jou?

Leven in jouw waarheid betekent dat je ‘ja’ zegt als het eng is, maar je weet dat dit is waartoe je ziel je roept. En tegelijkertijd betekent het ‘nee’ zeggen tegen alles dat niet in overeenstemming is met je innerlijke aard. Leven in jouw waarheid betekent dat je duidelijke grenzen stelt omdat je zielsgroei hier te doen hebt en niet verstrikt raakt in afleidingen of kleinzielige ego spelletjes.

Je geeft aan waarvoor je beschikbaar bent. En uiteindelijk betekent leven in jouw waarheid dat je jezelf toewijdt aan de leiding van je hogere zelf. Al het andere is niets anders dan een gerucht. Luister naar binnen. Voel je waarheid. Druk het uit. Adem het in. Word het.

3. Voorkom dat je in schaduwtijdlijnen wordt gezogen

Het derde principe van kwantummanifestatie gaat helemaal over gecentreerd blijven in jezelf. Laat niets van buiten je lot bepalen. Dit is NIET waarom je hier bent. Al die situaties en relaties die kunnen aanvoelen als het centrum van je universum, zijn niets anders dan vluchtige momenten van tot uitdrukking gebracht bewustzijn. Ze komen en gaan net als de golven in de oceaan. Maar jij blijft. Je zult altijd bij jezelf zijn. Stap dus in je kracht. Leer de stroom van je energie en tijd te richten op de meest vruchtbare landen van je mooiste creaties. Waarom zou je ooit iets anders willen doen dan dat?

Als je sterk blijft in het centrum van je wezen, voorkom je dat je in schaduwtijdlijnen wordt getrokken. Er is geen ruimte voor dergelijke zaken als je op één lijn zit en duidelijk weet wat je wilt en wie je bent. Neem dus even de tijd om jouw schip weer te besturen. Herwin de controle en kies wat je wilt ervaren.

Doe waarvoor je hier kwam. Genees ziel je zielswonden. Stap moedig in de kracht van je ziel om je doel te belichamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *