Geplaatst op Geef een reactie

Update nieuw boek ‘Pareltjes in de Oceaan’

Update ‘Pareltjes in de Oceaan’, mijn nieuwe boek, zit nu in de productiefase bij www.boekscout.nl

Graag deel ik alvast het te verwachten verloop mee:

Pre-order: 08-03-2024

‘Vanaf deze datum is je boek via de webwinkel van Boekscout voor iedereen te bestellen.’

Versturen mailing: 15-03-2024

Iedereen die zich aangemeld heeft een promotiemail te ontvangen, ontvangt op die dag een eenmalige mail van Boekscout. ( veel dank hiervoor)

Verschijning: 22-03-2024

Vanaf deze datum kan het boek via alle boekhandels in Nederland en België en op bol.com besteld worden.

Numerologisch een 6: de liefde voor alles wat leeft vind je terug in ‘Pareltjes in de Oceaan’. Met liefde geschreven en gedeeld.

Achter de schermen zijn we zowat om de dag in contact, het proces verloopt, ook al is het dit keer wel helemaal anders dan in eigen beheer uitgeven, wederom fantastisch.

Ondertussen vink ik elke stap af….vanaf nu heb ik ook een auteursblog bij Boekscout en zal ik uiteraard heel regelmatig onder de aandacht brengen. Er zijn nog wel praktische dingen die ik na dit weekend verder nakijk, zodat ‘Pareltjes in de Oceaan’ kan stromen: ambassadeur zijn van mijn boek, zoals boekscout het zo prachtig omschrijft, stopt niet na publicatie. Ik mag dus dit keer wel wat meer uit mijn kot komen….( uitdaging).

Zo, het was best een heel intense week,, ik lag twee dagen figuurlijk te dansen in mijn bed, ondanks ik weet hoe mijn hoofd tot rust te brengen….mijn hoofd zat duidelijk overladen met gedachten, overdenken, bijna randje piekeren. Wat een verlossend bericht dan teweegbrengt: alles is klaar en goedgekeurd om door te pakken naar de productiefase…: opluchting en dankbaar.

Nogmaals dank voor de superlieve berichtjes, het enthousiasme, de nieuwsgierigheid…allemaal lichtpuntjes die de energie van ons hart laat stromen.

Een volgende update wordt het delen van de prachtige cover, een weerspiegeling van de inhoud van dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *