Geplaatst op Geef een reactie

‘Pareltjes in de Oceaan’ is persklaar

Lieve beste lezer

Het zonnetje schijnt, ook al is het nog wat fris, een zacht warm briesje.

Zomaar een instant haiku.

Pareltjes in de Oceaan is persklaar; na nog een zoveelste ronde aan controle, is mijn nieuwe creatie klaar om door te stromen naar de drukkerij. Ik schrijf bewust stromen, omdat ik het hele proces tot op vandaag als stromen van de ene naar de volgende stap heb ervaren. De kous is uiteraard nog niet af. Zoals de filosofie van Boekscout is: ‘ ik ben de ambassadeur van mijn boek’, betekent dit daadwerkelijk uit mijn comfortzone stappen. Sommigen spreken over ‘ je podium pakken’, ‘ uit je kot komen’, ‘jezelf laten zien’…voor wie van poëzie houdt, voor wie behoefte heeft aan weinig woorden en een rustpunt, een stiltepunt zoekt, een afbeelding ziet waarin men kan verdwalen in een gevoel,, een fantasie, een ideaal…vindt de weg naar die pareltjes die ontstaan zijn vanuit een uniek moment. Er is een spreekwoord: ‘ Onbekend maakt onbemind’, echter is het nieuwsgierig zijn, net als een kind dat zoveel te ontdekken heeft en dat ook zonder allerlei overtuigingen, oordelen of vooroordelen doet, wat het leven kleur en inhoud geeft.

Van ziel tot ziel

Van hart tot hart

Van mens tot mens

Dankbaar voor alles wat leeft. Zo ook heeft onze lieve bijna 13-jarige kater, Casper, een plekje gekregen in mijn boek.

Tot een volgend blogje en warme liefs

https://miekecoigne.auteursblog.nl/

Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *