Geplaatst op Geef een reactie

Internationale Vrouwendag en het verschijnen van mijn nieuwe boek

Lieve beste lezer

Allereerst aan alle vrouwen, jong en oud, wens ik een heel fijne Vrouwendag. Wereldwijd wordt 8 maart gevierd als een erkenning, een streven naar gelijkwaardigheid op elk levensvlak. Vanuit een veranderend en evoluerend bewust Zijn, dragen we bij tot de transitie naar de Nieuwe Wereld, waarin wij, vrouwen, een faciliterende rol in opnemen. Gelijkwaardigheid vanuit inspiratie-en creatiekracht vraagt om ons opnieuw te verbinden met wie we werkelijk Zijn. Vandaag is zo’n mooie dag waar we de reeds geplante zaadjes laten ontkiemen, zodat we wereld tot een fijne plek kunnen scheppen, de schoonheid omarmen in elk moment. En dat, lieve lezer, begint bij onszelf. Ik wens aan alle schrijvers/auteurs die vandaag hun inspirerende bijdrage hebben geleverd, heel veel succes! Met heel veel dank aan alle medewerkers van Boekscout en voor mezelf ook nog een extra dank naar de fotografe van mijn beeldende werkjes, Lisa Bilterijst.

Een haiku voor vandaag

‘Vrouwendag 8 maart

stille stemmen bloeien op

met kracht en gratie’

©Mieke 8-03-2024

https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464897142

Inkijkpagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *