Geplaatst op Geef een reactie

Zaadjes planten

Zaadjes planten, Soms kan het heel moeilijk zijn een keuze te maken. Soms hebben we meerdere mogelijkheden die ons aanspreken, en soms spreekt geen enkele optie ons aan. Luister naar je intuïtie. Neem je de benodigde tijd om een goede keuze te maken, of onderzoek waar je alleen maar aan het uitstellen bent.

Als je gevoel je zegt dat je aan het uitstellen bent, kom dan in beweging! Je lichaam gebruikt gevoelens om je te helpen de juiste beslissing te nemen. Luister naar je emotioneel kompas om te weten te komen hoe en wanneer je verder moet. Als je nog steeds onzeker bent, vraag dan je beschermengelen om een teken. Zoek de tekenen niet in het extreme, meestal zijn de tekenen heel subtiel en als je het heel rustig in jezelf maakt, kan jij en iedereen die tekentjes opmerken.

Dagdromen is leuk maar als het bij dagdromen blijft, kan je niets scheppen of verlies je je concentratie. Zorg ervoor dat je doelen afgelijnd zijn op je werkelijke hartsverlangen en niet om anderen te imponeren, of om jezelf te bewijzen.

De start van de lente kan je ervaren als een nieuw en belangrijke fase in je leven. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan, wat er tot nu toe is gebeurd, heeft je gebracht tot wie je nu bent. Wat je vanaf nu besluit te doen, bepaalt je verdere toekomst en bepaalt hoe je jezelf kan laten zien. Open , helder en transparant voor jezelf en je omgeving. Neem op dit magische moment waar wat is geweest en wat nog zal komen en maak tijd voor enige zelfbespiegeling en meditatie. Je kan van elk moment, van alles wat je doet een bewust meditatief moment maken.

Wat is je werkelijke roeping?
Wie ben je en wie wil je zijn?
Richt je je nog naar de reflecties van het verleden of sta je in je eigen heden, hier en nu?

Maak je niet druk over wat je denkt of veronderstelt wat anderen van jou verwachten en dans op het ritme van je hart. Verander oude patronen en gewoontes en laat je zeker niet dwarsbomen door de meningen en oordelen van anderen want dit is nu het moment om jouw koers uit te stippelen voor de rest van je leven. Laat evengoed alle oordelen en meningen over anderen los, want jij hebt er geen idee van met welk levensscript anderen op aarde geïncarneerd zijn.

Hou je niet rigide vast aan de uitkomst van je doel en ga flexibel met de dynamiek en de ritmes van het leven en jouw leven om.
Heb vertrouwen in je dromen en pas alle geleerde en alle vaardigheden toe. Het is de tijd jezelf in de wereld te laten zien, als dit bij jouw levensplan hoort. Voel je je dienstbaar te willen stellen achter het podium, volg dan ook deze weg. Het is niet omdat anderen naar buiten komen en in de openbaarheid zichzelf laten zien, dat jouw bijdrage minder- waard -ig zo zijn.

Als je toegewijd je plannen laat zien, plant je zaadjes die een wonderbaarlijke oogst zullen geven. Maak je de keuze om voor je gezin te zorgen, kies je voor het ouderschap, maak je geen zorgen voor de reactie van je naasten. Jij mag nu creëren waar jouw hart helemaal blij van wordt en herinner je eraan dat alles door de tijd heen kan veranderen. De enige constante in ieders leven is verandering…ga mee met die stroom van verandering, net zoals het water zonder duwen blijft stromen. Zo ook mag jouw leven stromen.

Blijf hoe dan ook in jouw licht staan en stralen en zoek de balans tussen de misschien vele prioriteiten. Blijf gecenterd en geaard, en vermijd het om je te laten meenemen in drama-verhalen, want dit is niet jouw drama. Volkomen aanwezig zijn, luisteren zonder extra voeding te geven aan drama-verhalen, helpt jezelf en de ander op een andere manier naar situaties te kijken.

Jij kan dus werkelijk het verschil maken door je hart te volgen op elk levensvlak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *