Geplaatst op Geef een reactie

Starseed

Starseed

Heb je je ooit afgevraagd wat het betekent om een ‘Starseed’ te zijn?

Misschien heb je de term Starseed eerder gehoord in verband met de Ascentie van de Aarde van 3D naar 5D, maar wat betekent Starseed eigenlijk?

Veel mensen beginnen de term te horen tijdens hun spirituele ‘ontwaken’. Als je deze term hoort, begin je misschien zelf aan een spiritueel ontwaken. Misschien voel je een diepe verbondenheid met de kosmos en een verlangen om te weten of je een ‘thuis’ in de sterren hebt.

Meestal wordt gedacht dat sterrenzaden geavanceerde spirituele wezens zijn die op planeet Aarde zijn gereïncarneerd vanuit andere sterrenstelsels en sterrenstelsels, vaak ver, ver weg van deze planeet. De redenen waarom ze in een menselijke incarnatie naar de aarde zijn gekomen, kunnen variëren, maar algemeen wordt aangenomen dat de meeste sterrenzaden zijn gekomen om de mensheid wakker te schudden voor de evolutie van Gaia.

Wanneer sterrenzaden er echter mee instemmen om naar de aarde te komen, nemen ze ook de sluier van geheugenverlies op zich en vergeten ze hun oorsprong, waar ze vandaan kwamen en zelfs waarom ze in het begin kwamen. Vaak leven ze leven na leven op aarde voordat ze hun missie her-inneren.

Er zijn eigenlijk twee soorten sterrenzaden, als je naar het grotere plaatje kijkt, aangezien onze menselijke lichamen in feite zijn gemaakt door buitenaardse wezens en buitenaards DNA bevatten.

Sommigen van ons hebben misschien zoveel karmische levens op aarde gereïncarneerd, dat het voelt alsof de aarde ons ware thuis is. Sommigen van ons zijn hier misschien voor het eerst geïncarneerd uit andere planetaire levens, sterrenstelsels of zelfs universums, wat ons meer een verbinding geeft met andere werelden in onze psyche. We zijn allemaal sterrenzaden in hart en nieren. Vanwege de sluier van geheugenverlies, als je al een lange tijd op aarde reïncarneert, kan het zijn dat je de term Sterrenzaad niet voelt of resoneert met de term Sterrenzaad, omdat de Aarde meer als je thuis voelt.

©creatie Temple of Starseed

Of je nu voor het eerst in dit leven op aarde incarneerde of een millennium geleden, doet er niet echt toe – aangezien we allemaal fractals zijn van Bron of Geest, en we zijn letterlijk alles geweest in het grote geheel der dingen. Dus zelfs als je je aardser voelt dan andere mensen, maak je geen zorgen, je maakt nog steeds deel uit van dit Universum en Ascentie is nog steeds jouw pad

De meeste sterrenzaden hebben een diep verlangen om één te zijn met het universum en met de sterren waar ze vandaan kwamen. Je hebt misschien het gevoel dat je niet in de typische menselijke vorm past – of zelfs het gevoel hebt dat je andere mensen niet begrijpt, vooral iemands drijvende motieven van lager vibrerende aard – zoals hebzucht of narcisme.

Mijn persoonlijke ervaring van het besef dat ik een sterrenzaad ben, kwam niet zomaar uit de lucht gevallen. Ergens ‘voelde’ ik een onverklaarbare verbinding met Boven en vooral met de sterren. iK had verre herinneringen aan een ander leven dan dat ik op planeet Aarde had/heb.

Het gevoel had dat de aarde niet mijn echte thuis was, en het gevoel dat ik vele levens hier op aarde had geleefd zonder te weten wie ik werkelijk was. Veel sterrenzaden hebben dezelfde soorten gevoelens – gewoon een innerlijk gevoel dat je van een andere planeet komt, of misschien zelfs van een heel ander universum.

Veel sterrenzaden hebben ook het gevoel dat ze gewoon niet bij andere mensen passen. Ze zijn misschien minder spraakzaam en meer introspectief dan anderen, of ze maken gewoon geen contact met anderen, tenzij het op een dieper, in plaats van oppervlakkig, niveau is. Vaak zijn ze meer introvert, intuïtief of beschikken ze over paranormale gaven, zoals volledig geopende helderziendheid – de belangrijkste zijn helderziendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid en helderhorendheid.

Wat veel mensen niet begrijpen, is dat iedereen met deze vermogens wordt geboren, maar dat ze ofwel worden vergeten – of zich niet mogen ontwikkelen – vanwege het heersende standpunt van de samenleving dat ze abnormaal zijn… of zelfs volkomen onwaar.

Starseeds zijn overwegend heel empathische individuen en ze kunnen affiniteit hebben met dieren of kinderen. Ze hebben veel voeling met hun eigen emoties en kunnen daarom voelen wanneer anderen problemen of problemen ervaren, soms zelfs voordat mensen het zelf weten.

Een empaat voelt vaak de emotionele pijn van andere mensen, en daarom kan het overweldigend zijn om in de buurt van grote groepen mensen te zijn. Het is ook belangrijk dat iemands heldervoelendheid zich ontwikkelt om te gebruiken als een hulpmiddel om de emoties van anderen te begrijpen, zonder ze op zich te nemen.

Veel sterrenzaden zijn wat sommigen ‘oude zielen’ noemen die wijs lijken voor hun biologische leeftijd. Degenen die jonger zijn, zoals kinderen, lijken misschien volwassener voor hun leeftijd, of ze kunnen beter opschieten met mensen die veel ouder zijn dan zij.

Sterrenzaden worden vaak aangetrokken tot beroepen waarbij het gaat om het helpen of genezen van anderen, zoals counseling, lesgeven, verpleging, energiegenezing – of werken als paranormaal begaafden of mediums die anderen helpen hun galactische oorsprong te herinneren. De meeste Lichtwerkers beschouwen zichzelf als sterrenzaden, aangezien het hun missie is om het bewustzijn van onze planeet te verhogen om te helpen met Ascentie.

Sterrenzaden komen uit veel verschillende sterrenstelsels binnen ons bekende universum – sommige kunnen zelfs afkomstig zijn uit andere universums waarvan we niets weten. Enkele plaatsen waar de meeste sterrenzaden normaal gesproken vandaan lijken te komen.

Plejaden – Dit sterrenstelsel staat ook bekend als de Zeven Zusters en bevindt zich in het sterrenbeeld Stier.

Sirius A en Sirius B – Deze twee planeten bevinden zich in het sterrenbeeld Canis Major (Dog Star).

Arcturus – Dit is een zeer heldere ster in het sterrenbeeld Bootes (Herder, Ossenhoeder)

Andromeda Galaxy – Dit is het dichtstbijzijnde grote spiraalstelsel van de Melkweg.

Orion – Dit is het sterrenbeeld Orion, genoemd naar de jager in de Griekse mythologie.

Lyra – Dit kleine sterrenbeeld is de thuisbasis van de ster Vega, een van de helderste sterren aan de nachtelijke hemel.

afbeelding: Rebecca Campbell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *