Geplaatst op Geef een reactie

De kracht van jouw innerlijk vuur

Voorbereiding op de Volle Maan in Schorpioen

Ingesproken ( 10′)

‘ In het teken van de komende Volle Maan in Schorpioen, geboorte, dood en wedergeboorte als innerlijk transformatie-transmutatie- en hercreatieweg.

Het Element Vuur bereidt je voor op een transformatie! Je wordt ingewijd in een ‘vuurproef’ die een intense verandering zal creëren in je ervaring van de fysieke wereld. Voordat de schepping van het nieuwe echter kan beginnen, moet de vernietiging van het oude plaatsvinden. Vuur geeft je de kracht om diep van binnen te zoeken, om de verouderde aspecten van je leven te vinden, en deze vervolgens aan de draak in jezelf aan te bieden, om te worden getransmuteerd in nieuwe en mooiere creaties’

Luisterfragment 21-04-2024

https://soundcloud.com/mieke-c/de-kracht-van-jouw-innerlijk-vuur-bekrachtiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *