Geplaatst op Geef een reactie

Reflectiemoment ‘Voorbij het dualiteitsdenken en polarisering is innerlijk werk’

© 2021 Uitgegeven bij www.boekscout.nl

Voel je dit ook in jezelf….naarmate je dichter jouw Liefdeskracht in jezelf kunt omarmen, je minder oordeelt over iemand anders? Je hebt, als je even terugkijkt, een hele weg afgelegd, en daarmee bedoel ik niet zozeer je carrière, want op zich zit dit voor de doorsnee mens wel best ok. Ik bedoel eerder het afwikkelen van oude bedradingen, oude restemoties uit het verleden die er kunnen voor zorgen dat je je in relatie met je medemens, je partner, je ouders, je kinderen, verstrikt zit in kinderlijke gedragspatronen en die gaan over verbinding, veilige hechting, openhartige communicatie, emotioneel volwassen worden. Zelfs op werkvlak kunnen ook onverwerkte ervaringen vanuit het systemisch verleden uitgespeeld worden. Ik houd het liever op het leven hier en nu, omdat het vanuit hier en nu is, dat we die laagjes verder kunnen losweken. Hoeveel levens we hebben geleefd en wat we in onze ervaringen/herinneringen meenemen in de huidige incarnatie kan verder onderzocht worden.

Echter, als we ons bewuster worden dat we vanuit onze oorsprongrijke Zijn ontdekken dat we in essentie BronWezens zijn, valt alles als één geheel samen, in onszelf. Spiritualiteit is geen vluchtheuvel om weg te lopen van ons aardse leven; daar zit nu nét de uitnodiging om ons te herinneren en te eren dat we ‘alles’ Zijn. We zijn niet voor niets in een aards fysiek lichaam geboren, om ervaringen te verwerken, te ontdekken als ware ontdekkingsreizigers. Laat ons daarin vooral de ruimte geven te vermenselijken, te verzachten, elkaar te erkennen als puur Bron, niets minder, niets meer. In drie minuutjes heb ik even gedeeld wat ik te delen heb voor vandaag. Zoals Steve Rother ons in al zijn doorleefde wijsheid en ervaringen deelt: Speel goed samen.

Mijn youtube kanaal lag al enkele jaren stil…er is terug wat ruimte om regelmatig iets te delen. Vandaag een heel korte waarneming delen rond ‘spiritualiteit’ en ‘realiteit’.

https://www.youtube.com/watch?v=sI9Tt8_T8y4&feature=youtu.be

Warme liefs Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *