Geplaatst op Geef een reactie

Interview met Hugo De Praatpaal

‘Pareltjes in de Oceaan’ en zo meer

Twee weken werd ik gebeld door niemand minder dan dé enige echte Hugo De Praatpaal. Of ik het zag zitten iets te vertellen over mijn nieuwe boek.

Na het artikel, verschenen in Nuus.be- Geraardsbergen, geschreven door een onder meer bevlogen journalist uit Groot-Geraardsbergen, dacht ik bij mezelf: ‘ het is goed zo.’

Echter was ik wel heel aangenaam verrast door de vrijblijvende vraag of ik een woordje uitleg wou geven, tegelijkertijd ook wel heel spannend! Ook al laat ik me zien op mijn manier, zoals ik dat gewend ben om te doen, dat is toch wel iets anders. Voor mezelf voelt dat als grenzen verleggen, in de openbaarheid gehoord worden, daarin de ruimte krijgen en de ruimte ook te betreden.

Ik zie het dus zeker als een heel fijne manier om buiten de gekende wegen te treden, iets te delen van mezelf, waar mijn derde boek, over gaat. In die zin voel ik me niet geroepen om een autobiografie te schrijven, in wat ik schrijf ontdekt een lezer wie ik ben en wat me bezielt. Niets minder, niets meer.

Op zondag 12 mei, Moederdag, is het leuke interview te beluisteren.

‘U kan deze uitzending en interview zondag beluisteren door gewoonweg op onderstaande link te klikken:

http://2424.cloudrad.io:8248/live

En heeft u het door bepaalde omstandigheden niet kunnen doen. Geen probleem na de uitzending bezorgen wij u een nieuwe link waarbij u het nog eens kan herbeluisteren.’

Vriendelijke groeten,

Hugo De Praatpaal – Radio M fm.

Delen is tof, luisteren nog toffer en ik hoop dat mijn Pareltjes velen mogen bereiken.

Uitgegeven door www.boekscout.nl, maart 2024

Boekscout: Pareltjes in de Oceaan van Mieke Coigné

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *