Geplaatst op Geef een reactie

Pleiaden portaal 16 tot 24 mei 2024

Deze week is een Pleiadische Portaalweek. De zon passeert momenteel dicht bij het Pleiaden-sterrenstelsel in het sterrenbeeld Stier. Elk jaar wordt er tussen 16 en 24 mei een Pleiadisch Portaal geopend.

Tijdens de Pleiadische Uitlijning bewegen de Aarde en de Zon zich in een perfecte uitlijning met de Pleiaden. Gedurende deze tijd stromen er heel veel Galactische energieën binnen.

Het portaal zal dit weekend blijven pieken en op zijn sterkst zijn. De helderste ster van de Pleiaden, Alcyone, beweegt zich in een directe zonne-uitlijning met onze zon.

Het is Sterrenlicht dat ons helpt angst, karma of verouderde patronen op te ruimen. Dat betekent dat er voor velen veel naar de oppervlakte komt. Dat betekent grote activeringen voor alle Pleiadische Sterrenzaden. Degenen die een Pleiadische Energiehandtekening dragen zullen extra DNA-upgrades ontvangen.

Dat betekent dat velen aangeraakt worden in helder weten en voelen, waardoor de trillingen van het bewustzijn verhogen.

Een bijzondere tijd om verbinding te maken voor genezing.

De Galactics assisteren ons met het hele ascensieproces en is dus een mooie gelegenheid om contact te maken met de Pleiadiërs.

Zielscontracten worden geactiveerd en dat betekent dat sommige lessen eindigen en dat voor sommige nieuwe lessen beginnen. Luister naar wat er heel diep in je Wezen wordt aangereikt.

De Pleiadische Uitlijning is heel krachtig voor Tweelingvlammen. Als je een Vlam bent die een scheiding ervaart, vertrouw er dan op dat het Universum je laat ervaren om je innerlijk eenheidsgevoel te faciliteren.

Dit Portaal is ook bedoeld om jouw verbinding met de andere kant te versterken. Het opent de verbinding die je hebt met je hogere zelf, gidsen en geliefden en voorouders in de geest.

Mogelijk ontvang je momenteel veel downloads. Het kan zijn dat je op dit moment verschillende kleuren/gekleurd licht/gekleurde energieën ziet. Misschien krijg je nu een glimp van de toekomst. Misschien zie of begrijp je je vorige levens. Deze energieën zijn krachtig. Deze week is bedoeld als een ruimte van genezing en het werken aan je energie.

Neem je tijd, je ruimte om je terug te trekken in de stilte, de rust.

Verbind je met de energie van de Pleiadiërs, stel je open voor de inzichten die je ontvangt, ingevingen die naar binnen stromen, neem dit alles waar ( ook al komt je hoofd/denken in opstand, of kan het nog niet ‘grijpen’, be-grijpen). Een amethist of lapis lazuli dragen of op je altaar leggen in jouw ruimte, werken ondersteunend. Het zijn kristallen die resoneren met de energie van de Pleiadiërs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *