Geplaatst op Geef een reactie

Omarm zacht jouw levensstroom

Het kan zijn dat jij je op dit moment verward voelt; misschien gaat iets in je leven je begrip te boven. Verspil geen waardevolle energie door alles uit te proberen. Weet dat alles in het leven voortdurend verandert. Je verwarring is het gevolg van het feit dat je het leven niet accepteert en ten volle omarmt zoals het komt. Deze weigering komt voort uit angst voor datgene wat je niet kunt beheersen of begrijpen.

Verwarring, stress en angst zijn diep in de menselijke psyche doorgedrongen als gevolg van de behoefte om alles uit te werken, als het ware gefixeerd geraakt, tot geobsedeerd. De zin in voluit leven ontglipt je als je daarin niet de balans weet te vinden.

Binnenin jou stroomt een stroom van licht – het licht van de Schepping. Je bent voor altijd verbonden met de Bron waaruit de hele schepping voortkomt. Mediteer en her-ontdek de schoonheid en het licht in jezelf. Maak contact met je hartcentrum en voel de zachte liefdeskracht in jezelf van binnenuit stromen.Waar je nog niet het zachte stromen voelt, verstil, vertraag in wat om zachtheid vraagt. Rust, vrede en helderheid zullen je leven binnenstromen.

We vergelijken voortdurend; voortdurend onze persoonlijke waarde afwegend en voortdurend besluiten te wachten. Wacht tot je gelukkig wordt; wacht om van het leven te genieten; wacht om eropuit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten; wacht tot de zaken beter of slechter worden, totdat we eindelijk wat rust kunnen hebben. Wat als deze dingen nooit gaan zoals we willen, en wat als we alleen maar controle kunnen hebben over wat er in ons omgaat? En beter nog: wat als wat er buiten ons gebeurt slechts een weerspiegeling is van wat er binnenin gebeurt? Dan wat? Blijf je nog steeds wachten om van je leven te genieten nadat je bent afgevallen, van carrière bent veranderd, hebt gereisd of de liefde van je leven hebt gevonden?

Wat als jij jouw perspectief verandert naar een van vrede, vreugde, overvloed, harmonie en dankbaarheid, als een magneet die alle prachtige dingen waar je op hebt gewacht… naar jou toe trekt?

Wat als de sterren er alleen mee instemmen om op de juiste manier namens jou op één lijn te komen als je op dit moment vreugde, liefde en licht in jezelf vindt?

Het is gemakkelijk om om je heen te kijken en te proberen erachter te komen HOE je alle dingen gaat krijgen die je in het leven wilt. Het is gemakkelijk om andere mensen met deze dingen te zien en te denken dat het alleen hen overkomt en jou nooit zal overkomen. Het is gemakkelijk om je blik op de achteruitkijkspiegel te richten en te vergeten door de voorruit te kijken, of uit de auto te stappen en te lopen! Voel de lucht op je gezicht, de wind die door je haar wappert, adem in!

Dus waar wacht je nog op voordat je van je leven kunt genieten? Wat dacht je ervan om dat denksysteem om te vormen en NU te gaan leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *