Geplaatst op Geef een reactie

Energie opbouwen

Ingesproken meditatie en bekrachtiging

Velen ervaren een constante zelfs toenemende ‘moeheid’, een verminderde vitaliteit of gevoel van ‘levendig’ Zijn. Er is zeer zeker heel wat in beweging zoals het loslaten en onthechten van het ‘oude’, kan als vermoeiend op elk vlak worden ervaren. Met ‘oude’ denk ik ook veel ruimer dan het hier en nu, maar ook karmische levens, die in dit leven nu opgeschoond, gezuiverd kunnen worden. Het is de overgang naar een veranderend nieuw bewust Zijn.

We kunnen echter ons ‘systeem’ open houden door een uitwisseling van energie in ons lichaam toe te laten van de aarde onder ons en de zon boven ons, deze samen laten smelten in ons hart, en laten uitbreiden naar ons aura. We kunnen dus ons energieveld opbouwen, terwijl we onze unieke transformatie en transmutatie-ervaringen belichamen, ervaren. Het is geen of/of, wel een en/en….

Aan ons om van binnenuit in stilte, in rust, in zachtheid, telkens een keuze te maken die ons licht van binnenuit versterkt, onze frequentie, onze trillingen ( van binnenuit) verankert. Leven vanuit die binnenkant.

Stream Energie opbouwen van Bewustzijn Nieuwe Tijd | Luister gratis online op SoundCloud ( 13′)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *