Geplaatst op Geef een reactie

Pilaar van Licht- integreren en expanderen van jouw Lichtlichaam

Ingesproken bekrachtiging ( 9′)

Zorg ervoor dat je voor een tiental minuten ongestoord de bekrachtiging kunt ontvangen/beluisteren.

Naarmate je het oude loslaat, kan het nieuwe zich installeren, zodat jij bewuster het Licht van Boven naar Beneden in je aardse lichaam kunt ontvangen.

Zorg ervoor dat je voor een tiental minuten ongestoord de bekrachtiging kunt ontvangen/beluisteren.
De downloads van het Licht nemen toe, het loslaten en onthechten van oude bedradingen, oude energietjes die losgeweekt worden zijn ook voor velen herkenbaar. We ZIJN als Lichtwezens puur Bron, naarmate we bereid zijn om het licht in onszelf ruimte te geven, te ankeren in ons aardse fysieke lichaam, voel je een verschuiving ontstaan. Het is een innerlijk alchemistisch ‘proces’, ook al lijkt het woord ‘proces’ een mannelijk yang woord te zijn….processing is meer dan een lineair woord, laat ook elk oordeel hierover gaan. Als het comfortabeler voelt, geef het dan een ander woord dat beter bij je past, echter….de boodschap is dat we puur Bron Zijn, geïncarneerde Lichtwezens.
Naarmate je het oude loslaat, kan het nieuwe zich installeren, zodat jij bewuster het Licht van Boven naar Beneden in je aardse lichaam kunt ontvangen. Hemel en Aarde, Zo Boven, zo beneden, zo buiten zo binnen….
Geniet en omarm ten volle wat voor jou ondersteunend werkt….

Stream Pilaar van Licht ankeren- Zo boven Zo beneden van Bewustzijn Nieuwe Tijd | Luister gratis online op SoundCloud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *