Geplaatst op Geef een reactie

Mars in Stier 9 juni 2024

Onwrikbare kracht

Mars in Stier brengt een geaarde, standvastige energie in je leven. Onder deze invloed bevestig je jezelf met vastberadenheid en doorzettingsvermogen, en kanaliseer je je energie in taken die praktische en blijvende resultaten opleveren. Dit is een tijd om je mouwen op te stropen en projecten aan te pakken met een gedreven werkethiek.

Wees echter op je hoede om onbuigzaam of overdreven koppig te worden, omdat dit je vooruitgang kan belemmeren. De gepassioneerde aard van Mars in Stier versterkt ook je verlangens, waardoor de seksuele drift sterk kan ervaren worden. Hoewel deze kan omslaan in jaloezie en bezitterigheid als deze niet in toom wordt gehouden. Mars in Stier wordt wel eens als nadelig beschouwd, wat een meer passieve benadering van het leven weerspiegelt. Om dit tegen te gaan, streef ernaar om actief en open-minded te blijven, en vermijd de valkuilen van stagnatie.

11 juni ontketent een heftige kosmische botsing als Mars op 1 graad Stier vierkant staat met Pluto op 1 graad Waterman. Dit krachtige aspect kan diepgewortelde conflicten en machtsstrijd ontketenen. Het vierkant tussen Mars en Pluto roert een ketel van intense emoties aan, waardoor verborgen spanningen naar de oppervlakte komen. Het is een tijd waarin onderdrukte woede en onopgeloste problemen om aandacht vragen. Hoewel de energie van deze transit uitdagend kan zijn, biedt het ook een transformerende kans. Grijp de kans om deze obstakels te confronteren en te overwinnen, en er sterker en bewust krachtiger uit te komen.

Een meer gedisciplineerde maar dynamische invloed met Mars op 19 graden Stier sextiel Saturnus op 19 graden Vissen laat zich zien. Dit harmonieuze aspect versmelt de rauwe drive van Mars met de constante discipline van Saturnus, waardoor een krachtige synergie ontstaat. Het is een periode die perfect is om ambitieuze projecten en verantwoordelijkheden aan te pakken met een onwrikbare focus. Het sextiel doordrenkt je inspanningen met geduld en precisie, waardoor je harde werk de basis legt voor succes op de lange termijn. Dit is een tijd om je innerlijke kracht en standvastigheid te benutten en tastbare en blijvende prestaties te leveren.

De kosmische energie bereikt een hoogtepunt wanneer Mars op 26 graden Stier een conjunctie vormt met Uranus op 26 graden Stier. Deze explosieve conjunctie brengt een golf van innovatie en onvoorspelbaarheid met zich mee. Uranus, de voorbode van verandering en rebellie, elektrificeert de stabiele aard van Mars in Stier. Verwacht het onverwachte, want plotselinge doorbraken en radicale verschuivingen verstoren je routines. Deze transit spoort je aan om los te breken van de beperkingen van het verleden en nieuwe en onconventionele paden te omarmen. De sleutel is om deze levendige, rusteloze energie te kanaliseren in creatieve en productieve inspanningen, waardoor deuren worden geopend naar ongekende kansen.

Tijdens deze krachtige transits grondt Mars in Stier je acties in de praktische realiteit, terwijl de kosmische invloeden je passies aanwakkeren en je veerkracht uitdagen. Door vastberadenheid in evenwicht te brengen met aanpassingsvermogen, kun je deze periode met kracht en gratie doorstaan, uitdagingen omzetten in triomfen en een pad van blijvend succes smeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *