Geplaatst op Geef een reactie

Geschenk van het Water

Water reinigt ons, lest onze dorst en maakt ons wakker. Water stroomt door obstakels, verwijdert barrières, breekt bergen af en wekt leven. Water glipt door de kleinste kieren en vervoert de grootste boten met het grootste gemak. Water brengt leven in ons lichaam en onze hele planeet. Wist je dat 70% van onze planeet bedekt is met water en dat meer dan 70% van ons lichaam uit water bestaat?

Water herinnert ons eraan wanneer we luisteren naar de stroom van de stille stem van binnen, het ons altijd naar goede plekken brengt. De boodschap van water is om op je hart te vertrouwen en ‘mee te gaan met de stroom’. Water is een van de krachtigste elementen. Je kunt op dit moment prachtige dingen doen door simpelweg je innerlijke stroom te volgen.

Spreek een dankgebed uit naar alle geschenken die het water jou geeft. Wat water geeft aan de Aarde, aan de mensheid. Je kunt een kleine kom met water nemen, je ogen sluiten en je handen in het water brengen, voel de sensatie dat water je geeft, voel de sensatie dat water aan je voeten geeft. Spetter water in je gezicht. Water is leven. Geeft leven. Luister naar de enorme diversiteit hoe water zich laat laat horen, laat zien, laat ervaren. Slurp met al je zintuigen het effect dat het water op je heeft naar binnen. En ja, laaf je aan het puurste en zuiverste Bron-Water.

De Wateren van de Aarde hebben heling nodig. Rotzooi in oceanen, in meren gedumpt, waardoor levende waterwezens uitgeroeid worden, vragen om bewust stil te zijn bij ons gedrag.

Maak er een gewoonte van om elke keer je water gebruikt, te zegenen met Liefde, Licht en diepe dankbaarheid.. Er zijn veel mensen die niet gezegend zijn met de overvloed aan zuiver, schoon water die een groot deel van de rest van de wereld ervaart. Er zijn watermassa’s die bedorven zijn door olielozingen, plastic, afval en gifstoffen; allemaal vanwege de onbewustheid van mensen. Stuur elke dag je Liefde, Licht en Genezing naar elk van deze gebieden.

Visualiseer een oceaan of een meer, je kunt er desnoods een mooie afbeelding bij zoeken. Zie jezelf helderwitte liefde en licht naar beneden trekken vanuit het Universum. Zie of voel het Licht naar beneden komen in een kolom en binnenkomen via je kruinchakra, helemaal bovenaan je hoofd. Zie of voel het licht door je ruggengraat naar beneden gaan, door je derde oog en keel, naar je hartchakra. Zie of voel nu helder smaragdgroen genezend licht omhoog komen van Moeder Aarde , recht omhoog door je voetzolen. Zie of voel het omhoog komen door je wortelchakra en omhoog door je ruggengraat, door je sacrale en zonnevlechtchakra’s en in je hartcentrum.

Zie of voel het heldere witte Licht van boven en het stralende smaragdgroene licht van beneden samenwervelen en uitbreiden in je hartchakra.

Gebruik je intentie om dit licht te focussen in een stevige straal van helder wit en groen licht en stuur het vanuit je hartcentrum/chakra regelrecht het water in, met de intentie van zuivering en diepe dankbaarheid. Je kunt ook je armen uitstrekken, handpalmen naar het water gericht en het licht vanuit je hart naar beide armen en je helende handen sturen. Je zult voelend weten wat goed voor je voelt, er is geen goede of foute manier om de wateren van de aarde te helen. Doe dit werk met het diepe weten dat je een vat van genezend licht voor het Goddelijke bent. Jij bent één met het water en het water is één met jou.

Weet dat je met je helende intentie een verschil kunt maken, het is krachtig en waar.

Weet dat deze kleine, opmerkzame en liefdevolle daden van zegening en heling zijn wat we nodig hebben om onszelf en onze Moeder Aarde te helen en te zuiveren, en haar en al haar wezens weer in balans te brengen. Water heelt, verzacht eveneens onze vastgelopen emoties. Hoe bewuster we het element water in onszelf helen, onze emoties en gevoelens, hoe fijner ons innerlijk water, onze emoties en gevoelens, stromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *