Geplaatst op Geef een reactie

Dieren hebben een ziel

©thuisfoto van ons Caspertje

‘ Als je denkt dat dieren geen ziel hebben, kijk hen dan zacht en net zolang in de ogen tot je je eigen ziel herkent.’

Dat dieren een ziel hebben, emoties en gevoelens ervaren, kunnen communiceren en dat wij dit als een geschenk dienen te zien, staat als een paal boven water.

Net als wij voelen dieren de kosmische energetische veranderingen, want dieren zijn zielen van het licht. Vaker bellen cliënten me in paniek op omdat hun huisdier ‘vreemd’ doet. Het eerste wat ik uiteraard doe is heel goed luisteren naar wat voor het baasje of verzorger als ‘vreemd’ voelt. Vanuit mijn kennis en ervaringen als energetisch dierentherapeute en dierencommunicator, kan ik de aura en de chakra’s van dieren scannen en dieper waarnemen, maar ik vervang geen dierenarts. Dus bij twijfel of langer durende klachten, die wel eens onderliggende oorzaken kunnen hebben, verwijs ik altijd naar een dierenarts.

Het is opvallend dat dieren meer slaap nodig hebben.

Ook dieren leven op de aarde, en net zoals wij, kunnen dieren het lastig hebben met deze enorme kosmische energetische shifts en downloads. Dieren zijn ook nog eens energiesponzen voor de mens die te dealen heeft met emoties, gevoelens en allerlei kwalen/kwaaltjes. Bij een consult wordt het duidelijk dat het baasje of de verzorger zich niet zo lekker in zijn vel voelt en het lieve huisdier reageert op een eerder onvoorspelbare manier. Het is dus enorm belangrijk om heel goed bewust te zijn van eigen gevoelens en emoties, wetend dat dieren heel gevoelige wezens zijn. Zeker katten laten zien als wij niet goed in ons vel zitten. Dieren voelen en reageren dus niet alleen op de dagelijkse intense kosmische shifts, maar ook absorberen ze ook alles wat wij bij ons dragen.

Katten zijn de enige diersoorten die in staat zijn in hun ‘kracht’ te blijven en geen kwalen of aandoeningen van de verzorger overnemen. Bij andere dieren blijkt dit na verdere onderzoeken wel het geval te zijn.

Eén van de vrouwelijke mystica, Sonia Bos, schreef ruim 30 jaar geleden over het veranderende bewustzijn van dieren. Een bijzondere aanrader voor mensen die zich heel sterk verbonden voelen met de natuur is het werk ‘Grote Veranderingen in De Natuur’, een inspirerend werk.

Als we samen deze boodschap met elkaar delen, geloof ik dat er een tijd komt dat dieren niet meer ingezet zullen worden als voedsel, als bron van vermaak en plezier, als bron van frustratie-ontlading, maar zullen mens én dier in één adem samen-gaan in vrede, in vreugde, respect en dankbaarheid.

Laat ons de boodschap verspreiden, de stem van alle dieren zijn, want ze verdienen het!

Als vertegenwoordiger van het hoogste natuurrijk op Aarde speelt de mens in de wordingsprocessen in de materie een cruciale rol. Als kosmische mens mag hij met de scheppingskracht leren werken en met zijn scheppende vermogens kan hij de overige natuurrijken op aarde bijstaan in het vormgeven van hun Aquariusbestemming.

Het dier, de plan en het mineraal zijn zo samen met de mens een hogere evolutiespiraal van leven binnengegaan, om vanuit hun nieuwe, verruimde bewustzijn het leven op Aarde een nieuw aanschijn te geven.

Het dier is nog maar net in de evolutiefase van het ontwikkelen van zijn persoonlijkheidsbewustzijn aangekomen, dus het kan zich nu nog niet verzetten; het persoonlijkheidsbewustzijn van het dier is verder onderhevig aan zijn verdere evolutie. Gelukkig kunnen wij samen onze stem laten horen in alles- wat- tegen- het leven is van dieren. Alles wat Leeft!

Uit ‘ Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens.’ uitgegeven bij boekscout.nl 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *