Geplaatst op Geef een reactie

Kosmische doorgang Siriuspoort

Elk jaar wordt tijdens de eerste week van juli een heilige poort van energie geactiveerd tussen de aarde en de ster Sirius, die verhoogde vibraties en spirituele vooruitgang met zich meebrengt.

Deze poort van energie ontstaat als de zon samenkomt met de ster Sirius, die zich op 14 graden van de tropische dierenriem van Kreeft bevindt.

Terwijl de zon en Sirius van 4 tot 8 juli samenkomen, hebben we allemaal toegang tot deze hoogfrequente energie en kunnen we deze gebruiken voor creatieve inspiratie, ondernemersinspanningen, technologische innovaties en het vergroten van onze intuïtie.

Sirius wordt al lang vereerd door vele oude culturen en wordt beschouwd als onze spirituele zon.

Onze zon wordt beschouwd als de levensader van deze planeet. De zon bevat de energie van geboorte, warmte, voeding en licht. De zon houdt ons levend en aanwezig in deze aardse realiteit.

Sirius, die helderder schijnt dan onze eigen zon, is onze ‘spirituele zon’ en helpt ons te activeren en ons naar hogere niveaus van spiritueel bewustzijn te brengen.

Als de zon waar onze aarde om draait ons lichaam verwarmt, verwarmt Sirius, ver weg in de diepten van ons melkwegstelsel, onze ziel.

Hoewel de ster Sirius zo ver van onze planeet verwijderd is, lijkt hij een belangrijke plaats in te nemen in de verhalen van vele oude culturen van over de hele wereld.

In het oude Egypte werd Sirius beschouwd als de ster van de godin Isis, die regeert over de cycli van dood en wedergeboorte, en Anubis, de god met de jakhalskop, die kon wandelen tussen de wereld van de levenden en de wereld van de dood.

In oude sjamanistische culturen werd aangenomen dat Sirius een poort naar de goden was, en men zei dat reizen door de Siriuspoort goddelijke boodschappen brachten. Men geloofde ook dat Sirius de poort naar de hemel was en waar onze zielen doorheen moesten reizen om dit rijk te verlaten en het volgende binnen te gaan.

Het lijkt erop dat Sirius voor veel oude culturen aansluit bij het idee van spiritueel ontwaken, en de onvermijdelijke cycli van transformatie die plaatsvinden terwijl we onze weg banen door deze aardse reis en verder.

In de moderne astrologie houdt Sirius ook de vibratie van vrijheid vast. Zijn energie kan ons helpen om beperkingen los te laten en ons vrij te voelen om ons ware zelf te uiten. Deze energie van vrijheid kan ook als inspiratie dienen en ons helpen om erop uit te trekken en onze doelen en dromen waar te maken.

Sirius wordt ook verondersteld de thuisbasis te zijn van een buitenaards ras dat beschikt over extreem geavanceerde technologische innovaties en paranormale vermogens.

Hoewel er veel sterrenzaden onder ons, die zich al verbonden voelen met Sirius kan het op het moment van deze poort gemakkelijker worden om berichten van Sirische wezens te ontvangen of misschien om vroegere of parallelle levens van Sirius te herinneren.

De hoogfrequente energie maakt de eerste week van juli tot een zeer krachtige tijd op aarde, waar we ons spirituele bewustzijn kunnen openen en bevorderen, berichten van het goddelijke kunnen ontvangen en een nieuwe vrijheid in onszelf en ons leven kunnen vinden.

Het is ook een tijd waarin we ons meer open kunnen stellen voor verbinding met hogere wezens, en onze eigen cycli van dood en wedergeboorte eren en hoe ze ons hebben geholpen om spiritueel vooruit te komen.

Om deze krachtige spirituele energie in je eigen leven te ontvangen, is de eerste week van juli de perfecte periode om te mediteren, je derde oog te activeren en contact op te nemen met je spirituele gidsen, beschermengelen of hogere zelf voor begeleiding.

Je derde oog, dat zich in het midden van je voorhoofd bevindt, is de zetel van je ziel en de geboorteplaats van je intuïtie en paranormale gaven. Om je derde oog te activeren, beweegt je je hand een paar centimeter boven het midden van je derde oog en beweeg je je hand tegen de klok in .Doe dit gedurende 1-2 minuten. Schud vervolgens je handen af en beweeg je handen 1-2 minuten met de klok mee. De beweging tegen de klok in reinigt je derde oog terwijl de beweging met de klok mee opent en activeert. Als je dit eenmaal hebt gedaan, breng dan wat tijd door met mediteren, een dagboek bijhouden of in de natuur zijn, zodat je je kunt openstellen voor inzichten of downloads uit de kosmos, je gidsen of het hogere zelf.

Het is ook het perfecte moment om een aurareiniging te doen en te werken aan het vinden van meer vrijheid in uw creatieve of ondernemende projecten. Als je in de techniek werkt, voel je je misschien extra ondersteund bij eventuele innovaties waar je aan werkt of krijg je een plotselinge uitbarsting van inspiratie.

Op de Nieuwe Aarde is ieder van ons verantwoordelijk en aansprakelijk voor het inluiden van een nieuw waarde- en geloofssysteem dat levensondersteunend is voor ons en anderen op alle niveaus. We zijn bewust en emotioneel bevrijd en bewust genoeg nu om het verschil te zien. We zijn afgestemd op de frequentie van Liefde, en het wordt pijnlijker met elke upgrade om onze vibratie te verlagen naar iets anders.

Juli is het begin van wedergeboorte, meer balans en het opruimen van alle onafgemaakte zaken om ons op één lijn te brengen met de Goddelijke Wil. Degenen onder ons die ervoor kiezen om bekrachtigd te worden en gepassioneerde scheppers, vernieuwers, pioniers en pioniers van het nieuwe Aarde-paradigma zijn, zullen moedig opstaan, een spirituele krijger zijn en ons ware doel verankeren. Het Empowered Rebel Archetype is in opmars in het collectief en zal een tsunami van verandering teweegbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *