Geplaatst op Geef een reactie

Prachtige Golden Healer Lemurian hanger

© thuisfoto

Tijdens de groei zijn door grote druk twee kristallen met elkaar versmolten. De tweelingen worden ingedeeld in de wijze van vergroeiing. Bij contacttweelingen kunnen de twee kristallen volkomen van elkaar gescheiden worden via een plat vlak; in penetratietweelingen ( ook doorkruisings- of doordringingstweelingen) zijn de twee kristallen langs een ingewikkeld patroon met elkaar vergroeid. Door de wijze van vergroeien hebben zowel contact- als penetratietweelingen inspringende hoeken, een verschijnsel dat zich in afzonderlijke kristallen niet voordoet, met uitzondering van parallelgroei.

Beschrijving volgens de edelsteentherapie: Japanse contacttweeling: deze kristallen zitten aan de voet aan elkaar vast in een hoek van 90°, om de aura te reinigen en te helen. Emoties zoals woede en jaloezie kunnen beter gehanteerd worden met dit type kristal. Japanse penetratietweeling: een kristal waarin een kleiner kristal geheel of gedeeltelijk is binnengedrongen. Dit type kristal verhoogt je spiritualiteit en beschermt je tegen ongewenst invloeden.

Golden Healer Lemurian is een kristal met een heel hoge trilling. Het is een heel bijzonder kristal en brengt het Christusbewustzijn op Aarde. De Golden Healer Lemurian is afgestemd op de Vlam van Openbaring die een goudgele-oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt.

De Golden Healer Lemurian bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor je schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA- tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling.

Deze bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten.

Helers zouden een grote steen of punt onder de massagetafel kunnen plaatsen. Golden Lemurian Healers werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met de kennis van de Golden Healer Lemurian, ontvang je informatie in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan de energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en de punt projecteert het als een laser. Via de ribbels kun je informatie uitlezen.

In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing; ze zijn verbonden met de Hathors, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn vergroot.

Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt de Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele Levenskracht of Chi.

Deze heel actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale interstellaire heling; tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. De Golden Healer Lemurian is een krachtig Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *