Geplaatst op Geef een reactie

Venus in Leeuw

11 juli 2024 Leeuwenhart: Venus schittert

Als Venus op 11 juli uit Kreeft en in Leeuw gaat, verschuift de energie van een behoefte aan veiligheid, emotionele verbinding en vervulling naar een verlangen naar meer genegenheid, fysieke verbinding en speelsheid. Tijdens deze transit kunnen we ons meer gepassioneerd, warmhartig en veeleisend voelen. Er is een sterke behoefte aan liefde, bewondering, fysiek contact, complimenten en geschenken. Deze periode is ideaal om ons te richten op eigenliefde, omdat we ernaar verlangen om geliefd en bewonderd te worden. Het is echter belangrijk om te voorkomen dat we overmatig externe validatie zoeken. Vul jezelf in plaats daarvan met liefde, complimenten en trakteer jezelf op kleine geschenken.

Op 12 juli zal Venus op 1 graad Leeuw tegenover Pluto op 1 graad Waterman staan, wat mogelijk intense en transformerende ervaringen in liefde en relaties met zich meebrengt. Dit aspect kan diepgewortelde problemen en machtsdynamieken blootleggen en ons ertoe aanzetten deze aan te pakken. Op 19 juli zal Venus op 9 graden Leeuw een driehoek vormen met de Ware Knoop op 9 graden Ram, wat ons aanmoedigt om romantiek af ​​te stemmen op ons ware pad . Dit harmonieuze aspect ondersteunt gedurfde en moedige uitingen van liefde.

Later, op 30 juli, zal Venus op 23 graden Leeuw een driehoek vormen met Cheiron op 23 graden Ram, wat een helende kans biedt door openhartige en liefdevolle verbindingen. Deze driehoek stelt ons in staat om wonden in relaties aan te pakken en oplossingen te vinden door middel van liefde en begrip. Tot slot zal Venus op 26 graden Leeuw een vierkant vormen met Uranus op 26 graden Stier, wat plotselinge en onverwachte veranderingen in liefde en financiële zaken met zich meebrengt. Dit vierkant kan onze vaste ideeën over liefde uitdagen en innovatief denken en aanpassingsvermogen stimuleren.

Neem de tijd om jezelf te waarderen en nieuwe zelfzorgrituelen in je dagelijkse routine te introduceren: positieve affirmaties, spiegelwerk of het schrijven van een liefdesbrief aan jezelf. Ons vermogen om liefde en gevoelens zelfverzekerder en gedurfder te uiten zal toenemen, samen met een behoefte aan eerlijkheid tegenover onszelf en anderen.

In relaties kunnen we hunkeren naar meer opwinding en speelsheid, en voelen we ons klaar om wat drama en opwinding in ons liefdesleven te veroorzaken. Venus heerst ook over financiën, en in Leeuw zijn we over het algemeen guller met geld. Het is een geweldige tijd om jezelf te verwennen. Deze periode is ideaal om zelfvertrouwen op te bouwen en te erkennen dat je liefde waard bent. Leeuw houdt ervan om te pronken, dus als je in een relatie zit, voel je je misschien geroepen om je partner te overladen met liefde, bevestigingen en geschenken.

Deze transit brengt een verlangen om groots, gedurfd en spontaan te zijn, om anderen te willen laten zien hoe geweldig je werkelijk bent. Seksuele verlangens kunnen toenemen, waardoor het moeilijker wordt om seks van liefde te scheiden. In deze tijd willen we ons gewoon geliefd en gewaardeerd voelen. Leeuw’s romantische aard maakt het een perfecte tijd om je liefdesleven op te fleuren met romantiek en nieuwe avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *