Geplaatst op Geef een reactie

Innerlijke verbinding- Inner Bonding

INNER BONDING is een helder opgebouwd stappenplan dat, wanneer het wordt toegepast, een snelle genezing brengt van de angsten en valse overtuigingen die ons leven beheersen. Het beoefenen ervan biedt een duidelijke richting om liefdevol voor onszelf en anderen te worden. Het helen van diepe problemen resulteert in de vrede, vreugde, vervulling en bekrachtiging die we allemaal zoeken.


– Erken je ware waarde
– Ontdek je passie en doel in het leven
– Zorg liefdevol voor je hart, geest, lichaam en ziel
– Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens van pijn en vreugde, veiligheid en waarde
– Creëer diep bevredigende en duurzame liefdesrelaties
INNERLIJKE BONDING is niet zomaar een techniek om problemen op te lossen – het is een diep helingsproces dat leidt tot verbinding met jezelf, anderen en Goddelijke Liefde.

Er is een paradox die veel mensen heeft weerhouden van volledige genezing: we kunnen geen diepe spirituele verbinding ervaren totdat we van onszelf houden, maar we kunnen niet van onszelf houden totdat we de liefde ervaren die voortkomt uit een diepe spirituele verbinding. Met andere woorden, liefde voor jezelf — dat is wat Goddelijke liefde ons leert — is een voorwaarde voor zelfgroei.

Innerlijke verbinding leidt tot de volgende veranderingen:

– Leert je hoe je een diepe dagelijkse persoonlijke verbinding en dialoog kunt opbouwen met een liefdevolle bron van spirituele begeleiding.
– Bevrijd je essentie — je kernZelf, het licht van binnen — en vult je hart met liefde.
– Geneest de onechte overtuigingen van je gewonde zelf – je gewonde innerlijke kind – overtuigingen die de bron zijn van de angst, pijn en relatieproblemen in je leven.
– Ontwikkel je een krachtig volwassen zelf dat liefdevolle actie kan ondernemen voor jezelf en met anderen.
– De traditionele psychologie heeft zich gericht op het bewust worden van en het helen van onze moeilijke en pijnlijke gevoelens en gedrag. Spiritualiteit heeft de nadruk gelegd op de verbinding met God. Geen van beide heeft individuen geholpen om een ​​persoonlijk verantwoordelijke liefdevolle volwassene te ontwikkelen die in staat is de pijn uit het verleden te helen, vreugde te brengen in het heden en contact te maken met onze spirituele begeleiding. Dit is het belangrijkste onderdeel dat ontbreekt in de meeste andere zelfhulpprocessen. Individuen vinden dat, hoewel veel processen op korte termijn verlichting bieden, ze de kwaliteit van leven misschien niet veranderen. Inner bonding doet dat wel.

Onze samenleving evolueert naar een meer spirituele oplossing voor onze problemen, een oplossing die noch door de psychologie noch door religie is aangeboden. Mensen erkennen dat het leven leeg is zonder de spirituele dimensie, maar religie heeft daar niet altijd in voorzien. INNERLIJKE VERBINDING maakt onderscheid tussen het aardse en het spirituele, tussen liefde die bedoeld is om te krijgen en liefde die bedoeld is om te geven, tussen macht over anderen en macht in jezelf. Het biedt een broodnodig proces om uit angst en liefde te komen, uit de behoefte aan controle en in vertrouwen, zodat je de stormen van het dagelijks leven kunt doorstaan ​​en het heilige voorrecht van het leven op deze planeet kunt omarmen.

Inner bonding is gebaseerd op het concept van intentie. Onze intentie is ons diepste verlangen, onze primaire motivatie. Er zijn maar twee mogelijke intenties die we op een bepaald moment kunnen hebben: de intentie om onszelf te beschermen tegen pijn of de intentie om te leren over liefhebben. Onze cultuur gaat uit van het aardse uitgangspunt dat vreugde wordt gevonden in het vermijden van pijn en het zoeken naar plezier. Wanneer we overschakelen naar het spirituele perspectief, opereren we vanuit de veronderstelling dat ware vrede en vreugde voortkomen uit een intentie om een ​​liefdevol mens te zijn.

Het beoefenen van de Zes Stappen van Innerlijke Bonding leidt je langs het spirituele pad van het helen van de schaamte van het ego/gewonde zelf en het creëren van gemeenschap met God/Hogere Macht. Het dagelijks oefenen van deze stappen leidt tot de ontwikkeling van een liefdevolle, spiritueel verbonden volwassene. Een kort overzicht van de zes stappen zijn:

Stap één: bereidheid om pijn te voelen en verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelens

Ga naar het huidige moment en concentreer je naar binnen, stem af op je gevoelens – de fysieke sensaties in het lichaam. Kies ervoor om je bewust te zijn van en aandacht te schenken aan alle verontrustende gevoelens in plaats van je ertegen te beschermen met substantie- en procesverslavingen. Neem een ​​bewuste beslissing dat je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je gevoelens.

Stap twee: ga naar de intentie om te leren

Nodig de meelevende aanwezigheid van Spirit in je hart uit om je te helpen te leren wat je misschien doet of denkt dat je pijn veroorzaakt, of wat er extern gebeurt dat je aandacht nodig heeft. In Inner Bonding zijn er op een bepaald moment slechts twee mogelijke intenties:

  1. om je te beschermen tegen pijn en de verantwoordelijkheid ervoor te ontlopen door te proberen jezelf en anderen te beheersen
  2. om meer te weten te komen over wat je doet of denkt dat je pijn kan veroorzaken, zodat je van jezelf en anderen kunt gaan houden.
    Als je de intentie hebt om te leren, ben je een liefhebbende volwassene. Wanneer je de intentie hebt om te beschermen en te vermijden, handel je vanuit je op schaamte gebaseerde ego, gekwetste zelf of kind-volwassene. In stap twee verwelkom en omarm je al je gevoelens met mededogen.

Stap drie: Dialoog met je gewonde zelf en kernzelf

Ontdek de gedachten/onechte overtuigingen van je gewonde zelf die je schaamte, angst en pijn kunnen veroorzaken; laat woede en pijn op gepaste manieren los; leer over het verleden dat de onechte overtuigingen heeft gecreëerd; koester je gewonde zelf; onderzoek wat er kan gebeuren met een persoon of gebeurtenis die de kern van gevoelens van eenzaamheid, hartzeer, liefdesverdriet, hulpeloosheid of verdriet veroorzaakt; verken je kernZelf en wat je vreugde brengt.

Stap vier: dialoog met je hogere leiding

Vraag je spirituele begeleiding (wat dat ook voor jou is): Wat is de waarheid over de gedachten/onechte overtuigingen die je in stap drie hebt ontdekt? en Wat is het liefdevolle gedrag jegens je Innerlijke Kind in deze situatie? Wat is in jouw situatie het hoogste goed? Wat is lief zijn voor jezelf? Stel je open en laat de antwoorden door je heen komen in woord, beeld of gevoel. De antwoorden komen misschien niet meteen, maar als je een oprecht verlangen hebt om te leren, zullen ze komen.

Stap vijf: onderneem liefdevolle actie

Vertel jezelf de waarheid en onderneem de liefdevolle actie die door je begeleiding in stap vier kwam; zet God/Geest in actie. Ga bewust om met dankbaarheid voor je Begeleiding die er altijd voor je is.

Stap zes: evalueer jouw acties/stappen

Check in om te zien of je pijn, woede en schaamte genezen worden. Zo niet, ga dan terug door de stappen totdat je de waarheid en acties ontdekt die je vrede, vreugde en een diep gevoel van intrinsieke waarde brengen.

Deze stappen zullen voor je tot leven komen als je het proces van innerlijke binding leert en oefent.

Innerlijke binding stelt je in staat om de grondoorzaken van angst, depressie, verslavingen, mislukte relaties en vele andere problemen die je persoonlijke en spirituele groei en tevredenheid in de weg staan, zelf te helen. Het leert je hoe je van jezelf kunt houden in plaats van jezelf in de steek te laten, hoe je voorbij emotionele afhankelijkheid kunt komen en emotionele vrijheid kunt bereiken, en hoe je de onderliggende controleproblemen kunt transformeren die voortkomen uit zelfovergave.

Ervaar je in jouw proces dat je vastloopt, aarzel niet om een online consult te vragen. Soms geraak je al behoorlijk ver in jouw proces, maar voel je dat er nog lagen in de onderstroom vastzitten, waar je niet helemaal bij kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *