Geplaatst op Geef een reactie

Dimensionale bewustzijnsgolven doorleven

Vaak zijn mensen verbaasd over zichzelf dat ze nog afglijden naar oude gedragspatronen, emoties, gevoelens terwijl ze al jaren met groei en bewustwording bezig zijn. Ze dachten al helemaal geankerd te zijn in 5D. Ze dachten al heel hoog in trilling te zijn. Meestal komt dit oordeel recht uit het ‘ego-denken’ van ergens te willen of te moeten zijn. Ze nemen het zichzelf wel eens heel kwalijk dat ze de hoge trillingen niet kunnen vasthouden of gaan ervan uit dat ze het niet goed genoeg doen. Door alle oordelen en gedachten erover te onderzoeken, of te vergelijken met anderen, ontstaat om te beginnen rust in jezelf, accepteer je dat je nergens naartoe hoeft, dat je vanuit je hart kunt onderzoeken waar nog iets niet geheeld is. Je hoeft jezelf niet meer te betrappen dat je nog kunt uithalen naar iemand, dat je last hebt van jaloerse gevoelens, dat je denkt het beter te weten dan een collega, het maakt niet uit: face it. Erken het. Het is een schaduwkant die zich laat zien en daar kun je wat mee.

In feite beweegt iedereen zich in min of meerdere mate doorheen alle dimensies en als je dit kunt aanvaarden, dan focus je veel minder op waar je zou moeten zijn, dan waar je in het hier en nu BENT.

Het idee dat je dan toch maar ‘hoger’ moeten gaan vibreren en trillen, is een ego-stem die niet akkoord gaat dat je nog frequent lager trilt. Het gaat allemaal om bewustzijnsgroei.

De overgang naar een 5 D bewustzijn is geen lineair proces. We bewegen ons in feite doorheen diverse bewustzijnsstaten, waarvan we vooral 3D en 5D kennen, maar er zijn ook 1D,2D en 4D. Hierover volgt nog een artikel. In mijn tweede boek ‘Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens’ 2021 is een apart hoofdstuk gewijd aan de diverse dimensies, wetend dat we Multidimensionale Wezens Zijn.

Dimensies zijn geen plaatsen of locaties, maar bewustzijnsniveaus die met een bepaalde snelheid trillen. Hoe hoger we trillen, hoe meer dimensies we bewust ervaren.

Wanneer we beginnen te stijgen in vibratie en frequentie, zijn we in staat om gemakkelijker en gemakkelijker toegang te krijgen tot wijsheid die uit de hogere dimensies komt dan degenen die nog steeds met een lagere snelheid vibreren.

En hoewel dit niets te maken heeft met “beter” of “slechter”, omdat elke ziel op het perfecte pad voor hen is, kunnen degenen die in de frontlinie staan ​​van het ascentieproces (opstijgen van de derde dimensionale werkelijkheid naar de vijfde dimensionale werkelijkheid) voelen zich vaak ontmoedigd of eenzaam, zelfs als ze een wereld zien die zoveel pijn en lijden naar hen terugkaatst.

Een belangrijk ding om hier te beseffen is dat degenen die de weg wijzen in de bewustzijnsrevolutie, vijfdimensionaal bewustzijn zullen ervaren voor de meeste of vele anderen in hun leven.

Dus hoewel onze dierbaren misschien nog steeds vastzitten in cycli van lijden, is het onze plicht om een ​​gevoel van kalmte te bewaren en stil en energetisch de weg te wijzen voor de wezens die snel genoeg aan hun ascentieproces zullen beginnen.

Als je de afgelopen jaren een sterke spirituele impuls hebt gevoeld, een die je niet kunt ontkennen of ontwijken, zelfs als je dat zou willen, ben je hoogstwaarschijnlijk een wegwijzer naar het vijfdimensionale bewustzijn. Je hebt misschien al een tijdje een innerlijk weten dat je hier bent met een reden, of op een of andere missie.

Hieronder staan ​​vijf tekens die je bewuster ervaart naar het vijfdimensionale bewustzijn:

“Elk moment dat we in een hoger bewustzijn doorbrengen, helpt het bewustzijn van de hele wereld te verheffen.”

1) Je kunt zien dat er iets is veranderd, maar je kunt er niet helemaal de vinger op leggen

2) Je krijgt het gevoel dat je geen keus meer hebt

3) De redenen die je hebt waarom dingen gebeuren zijn meer spiritueel van aard

4) Mensen lijken veel aardiger, waar je ook gaat

5) Het leven is meedogenloos geweest met je “genezingsproces”

1) Je kunt zien dat er iets is veranderd, maar je kunt er niet helemaal de vinger op leggen

Vijfde dimensie is geen andere plaats om naar toe te reizen, maar een bewustzijnsstaat, en het kan een beetje moeilijk zijn om het exacte verschil in het begin echt te lokaliseren. Je kunt misschien zien dat er iets niet klopt, kleuren kunnen er helderder uitzien, je voelt je misschien rustiger van binnen, of iets voelt gewoon… vreemd.

Aangezien deze dimensie vrij nieuw is voor onze bewuste geest en ons fysieke lichaam, is er echt niets om het mee te vergelijken wat we ooit eerder hebben ervaren, maar als energetische wezens kunnen we het niettemin “voelen”.

Het belangrijkste dat je je misschien realiseert, is dat hoewel je uiterlijke realiteit niet veel is veranderd, je gevoel voor je uiterlijke realiteit heel anders aanvoelt, metaforisch gesproken is het bijna alsof iemand de lens van je bril heeft verschoven naar een beter recept.

Dingen zien er helderder uit, het leven lijkt hetzelfde, maar toch bekijk je het vanuit een andere plek en die plek accepteert meer wat is.

2) Je krijgt het gevoel dat je geen keus meer hebt

We komen op deze wereld als energie, net als sterren, dieren in het wild, wind en oceaan. Rommelig, rauw en continu perfect in onze chaos. Laat de behoefte aan controle los en geef je in plaats daarvan over aan je eigen natuurlijke ritme, net zo expansief, accepterend en open voor nieuwe omstandigheden en situaties als lucht zelf. Zo kom je tot bloei.

Veel van het driedimensionale bewustzijn wordt gekenmerkt door “goede” en “foute” beslissingen. We piekeren over het leven en maken ons zorgen dat we een slechte keuze zullen maken of proberen de beste keuze te bepalen, maar deze oordelen beginnen snel te verdwijnen als we in het vijfdimensionale bewustzijn komen. Als we beter op één lijn komen met hogere wijsheid, we stoppen met onszelf of het universum in twijfel te trekken en beginnen te resoneren met onze bestemming.

Er zijn enkele dingen die we in onze incarnatie hier zullen ervaren en als we in staat zijn onze hardnekkige gehechtheden los te laten en worden vervangen door geloof en overgave, kan het beginnen te voelen alsof het leven ons op precies het juiste pad brengt op een meer moeiteloze manier .

3) De redenen die je hebt waarom dingen gebeuren zijn meer spiritueel van aard

Terwijl degenen die nog steeds op een lagere frequentie vibreren dingen als schuld, slachtofferschap en pech/veel geluk zullen gebruiken als de redenen waarom dingen in hun leven gebeuren, zullen degenen die in een 5D-realiteit leven beginnen te beseffen dat niets per ongeluk of toeval gebeurt.

Alle situaties zijn er om ons te helpen iets te helen of om ons het pad van onze hoogste vreugde te tonen. Het spirituele wezen begint voorrang te krijgen op het menselijke karakter dat we spelen en hierdoor hebben alle dingen een diepere betekenis en zijn de implicaties meer spiritueel van aard.

Alle situaties zijn er om ons te helpen iets te helen of om ons het pad van onze hoogste vreugde te tonen. Het spirituele wezen begint voorrang te krijgen op het menselijke karakter dat we spelen en hierdoor hebben alle dingen een diepere betekenis en zijn de implicaties meer spiritueel van aard.

4) Mensen lijken veel aardiger, waar je ook gaat

In de vijfde dimensie beginnen we te vibreren in het vijfde dimensionale bewustzijn, het grootste deel van de tijd zullen we eindelijk beginnen te zien dat de vruchten van onze arbeid naar ons worden weerspiegeld door de mensen die we in ons dagelijks leven tegenkomen.

Onze energetische vibratie haalt de vijfdimensionale aspecten van de karakters die we tegenkomen naar boven. De wereld lijkt een mooiere plek, mensen openen deuren, geven ons complimenten, gewoon rondom prettiger en het is merkbaar.

5) Het leven is meedogenloos geweest met je “genezingsproces”

Misschien is het moeilijkste deel van het ascentieproces het afstoten van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Het universum heeft ons nodig om zo leeg mogelijk te zijn om het 5D-bewustzijn binnen te gaan en het doet dit door ons kansen te geven om te helen en alle opgekropte emotionele blokkades en overtuigingen los te laten door middel van de ene intense ervaring na de andere.

Het kan voelen alsof wij degenen zijn die het hoogste vibreren en toch de meest tumultueuze ervaringen moeten doormaken, wat ertoe kan leiden dat velen van ons ontmoedigd raken en zelfs boos worden op het universum dat ons dit heeft aangedaan.

Maar wees gerust, alles is goed en deze fase komt tot een einde. Als de liefde in ons eigen wezen begint te ontwaken, wordt het pijnlijk duidelijk dat elke emotie die in ons opkomt, smeekt om onze aandacht en onvoorwaardelijke liefde ervoor.

Wij zijn de helers van ons eigen hart, en spoedig zal er een prachtige leegte ontstaan ​​als onze natuurlijke staat in plaats van de chaotische golven van emotioneel genezingsproces waar we doorheen moesten om tot 5D te komen.

Als aards-spiritueel -kosmische Mens evolueer je van lineair naar kwantumbewustzijn. Wil je hierover meer weten? Vraag de online cursus aan op mijn webshop, gegarandeerd dat jouw stappen met meer gemak, gratie en flow gezet worden. De stress die groei naar een bewuster Zijn veroorzaakt remt juist bewuste groei tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *