Geplaatst op Geef een reactie

Jij bent je eigen redder

Alles is bewustzijn en alles bestaat in bewustzijn.

Alles bestaat alleen in verschillende bewustzijnsstaten en je bent vrij om naar elke gewenste staat te gaan, als bewustzijn zelf.

Het enige dat nodig is, is je realiseren dat geen enkele overtuiging waar is (wat een proces op zich is), en dat je waar je ook gaat, trouw blijft aan jezelf.

Dan ben je vrij om te spelen in dit geweldige evenement genaamd ‘Leven’ , terwijl je je realiseert dat alles wat je ziet en ervaart, door jezelf is gecreëerd.

Je kunt je leven veranderen en transformeren in wat je maar wilt, jezelf opnieuw uitvinden, letterlijk doen wat je wilt, omdat je weet dat alles deel uitmaakt van je eigen bewustzijn.

De ware aard van je wezen is bewustzijn.

“God” is bewustzijn en kan in alles worden gevormd en op elk moment kunnen we vanuit de ene toestand beginnen en vanuit een andere beginnen te leven.

Om dit mogelijk te maken, moet je diep in jezelf durven kijken en nieuwe beslissingen en keuzes in het leven gaan maken.

Met het juiste gebruik van je geest en door te leren je energie te beheren, kun je je leven transformeren.

Je hoeft niet te geloven wat de wereld je vertelt waar is of wat het ego je vertelt waar is.

Geloof in wie je bent en besef dat je krachtiger bent dan je denkt.

Zie hoe alles slechts verschillende spelletjes zijn die in bewustzijn worden gespeeld. Zie de vele spelletjes middels het bewustzijn van anderen jou afleiden naar jouw kern. Neem waar. Wees de getuige van wat er gebeurt.

De meeste mensen blijven op één bewustzijnsniveau omdat het vertrouwd en veilig aanvoelt, of ze hebben hun kracht weggegeven aan iemand of iets buiten henzelf en aanbidden het ‘idool’ in plaats van zichzelf en hun eigen aangeboren kracht te waarderen.

Wanneer we iemand aanbidden of denken dat iemand of iets krachtiger is dan wij, komen we vast te zitten in een bewustzijnsstaat omdat het daar vast komt te zitten.

Het is alsof je je macht overdraagt ​​aan een extern ding, toestand of persoon, en je kracht aan hen weggeeft.

Alle staten bestaan ​​en zijn een vast onderdeel van de schepping (op zichzelf compleet door de overtuigingen die we hebben), maar we kunnen op elk moment bewust een andere staat binnengaan en als bewustzijn zelf naar andere staten gaan.

Wat de drijvende kracht is, is verlangen, een aangeboren verlangen dat elk levend wezen gemeen heeft, en dat is het verlangen om vrij en gelukkig te zijn.

“Er moet toch meer in het leven zijn dan dit?”

“Ik wil mezelf zijn, ik wil gewoon kunnen zijn wie ik ben!”

Ooit die gedachten gehad?

De trieste waarheid is dat de meeste mensen ze op een bepaald moment in hun leven hebben, maar het is ook waar dat er een antwoord op die dingen is, en het is binnen handbereik.

Stop met jezelf klein te houden en het leven onzeker te benaderen.

Er is iets groters dat je drijft en als je je daar gewoon op zou richten, in je meest ware en diepste verlangens voor jezelf, zou je leven voor je ogen beginnen te transformeren.

Maak contact met je diepste verlangens zodat je een ander pad kunt gaan bewandelen: jouw pad.

Durf het beste voor jezelf te willen. Dit is jouw Ene Leven. Dit is jouw moment om te schitteren en te genieten.

Wees trouw aan jezelf en vertrouw op jezelf, ken jezelf als bewustzijn zelf, speel ermee en wees vrij om te zijn wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Wees je eigen redder en begin een ander pad te bewandelen, een pad waar je een dieper gevoel van vervulling en doel kunt hebben.

‘Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven’ 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *