Geplaatst op Geef een reactie

Cheiron, planeet van de gewonde healer.

Heb je ooit het gevoel gehad dat een gebied van je leven een beetje moeilijker te navigeren is dan de rest? Misschien heb je al sinds je kindertijd te maken met een uitdagende gezinsdynamiek, of misschien lijken financiële problemen je overal te volgen. Wat het ook is dat je in verwarring brengt, er is goed nieuws, astrologisch gezien. Dat komt omdat kosmisch gezien onze grootste uitdagingen eigenlijk een toegangspoort zijn tot onze meest diepgaande genezing. En een geweldige manier om inzicht te krijgen in je strijdzones? Zoek Cheiron in je astrologische kaart.
Vaak aangeduid als “de gewonde genezer”, is Cheiron een asteroïde die ergens tussen Uranus en Saturnus om ons zonnestelsel draait. “Er wordt beweerd dat Cheiron een zogenaamde dwergplaneet zou kunnen zijn, zoals Pluto nu wordt geclassificeerd. De plaatsing ervan in je geboortechart is waar je kunt leren kennen en begrijpen wat je diepere wonden zijn, evenals de karmische energie uit vorige levens waar je doorheen moet werken om te groeien en te evolueren.

Net als elke andere planeet in je geboortehoroscoop, zoals de zon of de maan, bevond Cheiron zich in een specifiek sterrenbeeld en astrologisch huis op het moment dat je werd geboren. Deze twee plaatsingen – in welk geboortehuis en sterrenbeeld Cheiron zich bevinden, geven je informatie over wat je grootste wonden zijn en hoe je ze kunt healen.

Om meer te weten te komen over uw Cheiron-plaatsing in jouw geboortechart , geef je je geboortedatum, tijd en locatie in zoekt je het symbool dat op een sleutel lijkt, op.

Op www.astro.com kun je je gratis aanmelden. Noteer vervolgens het huis waarin het teken van Cheiron zich bevindt.

Cheiron in astrologie laat ons zien hoe we onze diepste wonden kunnen helen – dit is wat dat betekent op basis van je geboortehoroscoop.
Cheiron in Ram en/of het 1e huis
Dit kan een persoon zijn die hun gevoel van onafhankelijkheid en hun vermogen om te leiden geneest. Het kan iemand zijn die in een ander leven een krijger was en fysiek gewond was. Je grootste levenslessen hebben alles te maken met het overwinnen van onzekerheden, zodat je alleen kunt staan ​​en kunt innoveren.

Cheiron in Stier en/of het 2e huis
Stier is het teken van werk en geld. Je kunt worden uitgedaagd op het vlak van financiële stroom . In een ander leven is deze ziel misschien financieel onderdrukt. De les hier is erop te vertrouwen dat je veilig bent – de balans creëren in werken en tijd nemen voor jezelf.

Cheiron in Tweelingen en/of het 3e huis
Als Cheiron in Tweelingen of je derde huis is, vind je het misschien moeilijk om je waarheid te spreken. In een vorig leven ben je misschien gekwetst omdat je je mening uitte. Om genezing te vinden, weet dat communicatie belangrijk is voor de evolutie van je ziel en oefen het waar mogelijk.

Cheiron in Kreeft en/of het 4e huis
Kreeft en het vierde huis heersen over huis en gezin en wellicht heb je wat oude wonden die verband houden met deze dingen. Vind manieren om voor jezelf te zorgen en creëer je eigen gevoel van thuis, ongeacht wie of wat er om je heen is.

Cheiron in Leeuw en/of het 5e huis
In een ander leven was je misschien iemand die zichzelf op het en werd beschaamd of belachelijk gemaakt, zoals een artiest of politicus. Deze keer is het jouw missie om onbeschaamd te bezitten wat je oplicht, zelfs als je bang bent voor afwijzing.

Cheiron in Maagd en/of het 6e huis
Controle loslaten is het belangrijkste thema van een zesde huis of Maagd Cheiron, vooral als het om gezondheid gaat. Dit kan iemand zijn die in een ander leven ervaringen heeft gehad waarbij ze zich volledig machteloos voelden, zoals een terminale ziekte. In dit leven is het belangrijk om te vertrouwen in de beste keuzes die bevorderlijk zijn voor het algemeen welzijn.

Cheiron in Weegschaal en/of het 7e huis
Weegschaal draait helemaal om partners, dus je zou in dit leven problemen kunnen ervaren rond relaties. Misschien genees je zelfs karma met een andere persoon, omdat er bij Weegschaal meestal iemand anders bij betrokken is. Jouw levensles is een gezonde relatie met jezelf te ontwikkelen.

Cheiron in Schorpioen en/of het 8e huis
Als je Cheiron in Schorpioen of het achtste huis hebt, ben je hier om diep, krachtig werk te doen als het gaat om je relatie tot seks en diepgaande intimiteit. Dit is je kans om intiem te worden met je eigen sensuele kant.

Cheiron in Boogschutter en/of het 9e huis
Als er één boodschap is, dan is het wel om de sprong te wagen en de wereld te verkennen, zelfs als de gedachte dat te doen je bang maakt. Je geneest je relatie met je gevoel voor avontuur, omdat je tijdens een eerdere incarnatie op de een of andere manier opgesloten bent geweest.

Cheiron in Steenbok en/of het 10e huis
In een ander leven was je misschien een grote kanshebber die uit de gratie viel, wat je nu zou kunnen weerhouden van een leiderschapsrol op je nemen. Je heelt je eigen vermogen om iets in de wereld op te bouwen. Weet dat het oké is om machtig te zijn als je het op een respectvolle en krachtige manier vasthoudt.

Cheiron in Waterman en/of het 11e huis
Cheiron in Waterman is als, ‘Laat je gekke vlag vliegen! Wees jezelf! Creëer een revolutie vanuit het hart! Je had misschien niet de vrijheid om jezelf te zijn in vorige levens, maar nu leer je om je eigen visie voor jezelf en de mensheid vast te houden, zelfs als rebellie buiten je comfortzone ligt.

Cheiron in Vissen en/of het 12e huis
Vissen en het twaalfde huis heersen over spiritualiteit; wellicht werd je uitgesloten vanwege je overtuigingen in vorige levens. In dit leven leer je dat het veilig is om elk soort geloofssysteem te beoefenen dat je wilt en je relatie met je ziel te helen.

Interessante Nederlandstalige boeken om te lezen rond Cheiron. ‘ Cheiron, de weg naar heelheid’, geschreven door Melanie Reinhart, ‘Keerpunt Cheiron’ wezen en werking’ , geschreven door Z.B.Stein.

Inzicht geeft Uitzicht, en dat astrologie een heel boeiend en verrijkend instrument is, dat zal niemand nog ontkennen. Het is een groei-instrument die je diepgaande inzichten geeft , waardoor je bij het integreren van inzichten de koers kunt zetten naar jouw zielsrealisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *