Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe Maan en zonsverduistering in Schorpioen: enkele transformatie tips& reflectiemomenten

Hoeveel focus je op het licht terwijl je het donker vermijdt en beoordeelt als slecht? Bedenk dat door je alleen op het licht te concentreren, je misschien meer dualiteit en polarisatie in onze wereld creëert. Ontdek de holografische kwaliteiten van alle aspecten van het leven en het bestaan.

Bij het zien van ontkrachtend of destructief gedrag om je heen, wanneer heb je inactief gezeten of je hoofd gedraaid of je ogen gesloten. Overweeg om nu in situaties als deze een commitment te maken actie te ondernemen wanneer dit duidelijk ten goede komt aan alle betrokkenen. Maar zelfs als je actie onderneemt, kies er dan ook voor om de goddelijke essentie te zien in zelfs degenen die jou of anderen kwaad zouden doen.

Hoe bereid ben je om de schaduwaspecten in jezelf te verkennen? Hoewel in kosmische zin alles misschien al perfect is, lijkt het erop dat we in dit fysieke rijk allemaal afscheiding hebben gecreëerd als een manier om de oneindige mogelijkheden van het leven te verkennen. Bedenk hoe je een geloof in de ultieme perfectie van alles kunt harmoniseren met de soms harde realiteit van het leven op deze planeet.

Overweeg de holografische aard van het leven. Zouden de essentie en kwaliteiten van ons allemaal en van het hele bestaan ​​kunnen worden vervat in elk geïndividualiseerd wezen en deeltje in het universum? Besteed tijd aan het cultiveren en uitnodigen van dit bewustzijn dieper in je wezen. Onderzoek waar in je leven je deze verbondenheid met alle wezens voelt en waar niet. Overweeg manieren om dit geïntegreerde bewustzijn vollediger in je leven te verweven.

Als het voor jou resoneert kun je je vandaag bewust verbinden met Ho’oponopono. Bedenk nu dat we allemaal holografisch met elkaar verbonden zijn in één collectief bewustzijn. Pas vanuit deze plek van collectief bewustzijn de volgende vier stappen voor genezing en transformatie toe op uitdagingen in je leven: ‘Het spijt me’, ‘Vergeef me’, ‘Dank je’, ‘Ik hou van je’.

Ho’oponopono (Singing Bowls and Energy Cleaning) – YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *