Geplaatst op Geef een reactie

Shakti en het goddelijke vrouwelijke

Voel jij je wel eens machteloos? Of zwak? Of verloren? Losgekoppeld van goddelijke kracht en jezelf?

Dit zijn allemaal tekenen van een ontkoppeling van goddelijke vrouwelijke energie of Shakti.

‘Goddelijk vrouwelijk’ en ‘godinnenenergie’ zijn modewoorden geworden die door influencers overal op sociale media worden gebruikt.

Maar wat is het goddelijke vrouwelijke? Wat betekent het om je godinnenenergie te wekken? Hoe wek je het goddelijke vrouwelijke en je innerlijke godinnenenergie?

Kunnen en moeten mensen van alle geslachten zich verbinden met goddelijke vrouwelijke energie? Het gaat niet over moeten maar over een diepere staat in het verlangen naar eenheidsbewustwording.

De eerste stap op je reis naar een Shakti-ontwaken is het begrijpen van de ware betekenis van de goddelijke vrouwelijke en godinnenenergie.

Wat is het Goddelijke Vrouwelijke?

Goddelijke vrouwelijke energie, of Shakti, is een krachtige, onzichtbare kosmische energie die ons verbindt met het Devi-bewustzijn. Het leven gaat vaak gepaard met stormen, pijn, verdriet en trauma. Shakti geneest de pijn en het trauma veroorzaakt door de beproevingen en beproevingen van het leven en stelt ons in staat om ons meest authentieke en krachtige leven te leiden.

Vrouwelijke energie zit in mensen van alle geslachten. Je hebt mannelijke en vrouwelijke energie in je. Tantra- beoefenen brengt beide energieën in evenwicht te brengen en brengt je innerlijke waarheid tot leven. je innerlijke waarheid wakker te maken.

Terwijl de meeste mensen denken dat ze meer mannelijke energie moeten activeren om sterker en moediger te zijn, is de waarheid dat je kracht en moed krijgt van de veerkracht en moed van het goddelijke vrouwelijke.

Goddelijke vrouwelijke energie is de energie van kracht, actie en authenticiteit. Het stelt je in staat een kalme geest te behouden, zodat je je ware pad met duidelijkheid kunt zien en het met moed kunt volgen.

Godinnen Energie
Goddelijke vrouwelijke energie wordt gepersonifieerd in verschillende Tantra-godinnen. Wanneer je verbonden bent met het Devi-bewustzijn, verbind je je met hun shakti. Godinnenenergie kan je helpen interne en externe worstelingen te overwinnen die je ervan weerhouden je beste leven te leiden.

Godin Kali: De godin van dood en tijd.

Godin Lakshmi: De godin van geluk en rijkdom.

Godin Saraswati: De godin van creativiteit en wijsheid.

Elk van deze krachtige godinnen belichaamt verschillende aspecten van goddelijke vrouwelijke energie. Wanneer je je erop concentreert tijdens bewuste meditatie, kan elk van deze godinnen je helpen een transformerende kracht in je wakker te maken.

De godinnenenergie van Godin Kali, of Kali Shakti, helpt je je aangeboren felheid te cultiveren om vol vertrouwen een authentiek leven te leiden. De godinnenenergie van Godin Lakshmi, of Lakshmi Shakti, trekt overvloed aan in alle aspecten van je leven. En de godinnenenergie van Godin Saraswati, of Saraswati Shakti, om je moedige creativiteit te wekken om overal kansen te zien.

Kali Shakti
Voel je je zwak en machteloos? Gecontroleerd door de patriarchale idealen van hoe je eruit moet zien en handelen? Voel je je onder druk gezet om je ware zelf te verbergen?

Godin Kali is de godin die je kunt kanaliseren. Kali Shakti ontmantelt de oude constructies en versterkt authenticiteit. Haar energie zal je helpen om te transformeren in een zelfverzekerd persoon, die je op één lijn brengt met je kernovertuigingen en authenticiteit.

Een rebel wordt gedefinieerd als iemand die in opstand komt tegen een tegengestelde regel, en met de energie van Godin Kali word je een rebel.

Kali Ma is de moeder van ons rebellen. Haar wilde haren herinneren je eraan dat je je niet hoeft te binden aan de ideeën van wie en wat je zou moeten zijn op basis van sociale normen.

De schedel die ze vasthoudt, vertegenwoordigt het ego dat je dient los te laten om de gelukzaligheid van het goddelijke vrouwelijke te bereiken.

Haar naaktheid vertegenwoordigt de vrijheid van illusies, zodat de waarheid aan jou geopenbaard kan worden. Ze is duidelijkheid. Ze is authenticiteit. Ze is een rebel.

Lakshmi Shakti
Ben je moe van het worstelen? Voortdurend het gevoel hebben dat je tekortschiet en het mooie leven dat je verlangt niet waard bent. Hard werken om nergens te komen, alleen maar rijkdom wensen op meer manieren dan alleen geld?

Godin Lakshmi is de godin die je dan kunt kanaliseren. Lakshmi Shakti trekt overvloed, wijsheid en schoonheid aan. Haar energie helpt je om je leven te verheffen – pijn en je onwaardig voelen om te zetten in gelukzaligheid en eigenliefde, schaarste in overvloed en twijfels in vertrouwen.

Schaarste is gemakkelijk om in te vallen en wordt ons vaak van jongs af aan opgedrongen. Godin Lakshmi trotseert schaarste en laat rijkdom en kennis stromen.

Overvloed in je leven ontketent onbeperkte mogelijkheden. Het aantrekken van kansen voor loopbaanontwikkeling, levenszegeningen en geluk. Door Lakshmi Shakti in jezelf te ontwaken, kun je zelfvertrouwen opbouwen en je intrinsieke waarde ontdekken, en de weg vrijmaken voor een mooi leven.

Saraswati Shakti
Ken je dat gevoel van inspiratie? Wanneer je tintelingen in je ruggengraat krijgt, versnelt je hartslag en voel je pulserende energie uit elke cel in je lichaam stromen. Alle soorten artiesten kennen dit gevoel heel goed. Het is het gevoel van goddelijke inspiratie. Het is het gevoel van Saraswati Shakti.

Als je je niet geïnspireerd voelt door het leven, levend op de automatische piloot in een grijze realiteit, dan is het tijd voor jou om de godinnenenergie van Godin Saraswati te activeren.

Saraswati Shakti cultiveert inspiratie, creativiteit en wijsheid. De witte lotus waarop ze vaak zit, symboliseert pure wijsheid. Haar kralen vertegenwoordigen de kracht van meditatie en spiritualiteit.

Ben je op weg naar een nieuwe carrière, ga je naar school of heb je besloten je dromen te volgen? Het activeren van de energie van Godin Saraswati kan een krachtige manier zijn om je doelen te bereiken.

Hoe kun je jouw godinnenenergie kunt wekken?
Mantra’s zijn een krachtige manier om godinnenenergie te activeren. Heerlijk om je te verbinden met de heilige woorden van de mantra’s.

Alle energieën in het universum hebben een trilling of frequentie. Mantra’s zijn een manier om die trillingen te activeren en die energie te kanaliseren.

Mantra’s zijn erg krachtig en als ze nieuw voor je zijn, probeer dan eerst deze beginnersmantra. Voor het beste resultaat ga je in een rustige ruimte zitten waar je niet gestoord wordt. Concentreer je op je ademhaling om je geest te kalmeren en chant dan de volgende Shakti-mantra ‘Shakti Namaha’.

(1) Powerful saraswati mantra.. – YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *