Geplaatst op Geef een reactie

Heling met de Violette Vlam van Saint Germain

De Heilige Vlam, het vuur van transmutatie, bekend als het krachtige mystieke symbool is de goddelijke katalysator voor ons spirituele ontwaken. De Violette Vlam van Saint-Germain geeft ons de kracht om interne obstakels te verplaatsen om genezing aan te moedigen, zowel fysiek als emotioneel. De kracht van vuur is een bron geweest, een hulpbron voor warmte, bescherming en licht voor de mensheid. Deze Heilige Vlam verbrandt het residu van oude obstakels, oude overtuigingen, oude wonden…van hoelang geleden.

Alle kleuren bestaan uit een frequentie, een toon. Violet, de hoogste vibratie van alle kleuren, herbergt de energieën van vergeving, gerechtigheid, vrijheid en transmutatie. Deze meditatie heelt onze menselijke problemen, zowel op fysiek als op emotioneel vlak, een hoofdrolspeler tijdens ons ontwaken. Ons kristallijne zonne-lichtlichaam is nu volledig geboren.

Een krachtige mix van de roos van onze ik ben moeder, het blauw van onze ik ben vader en het wit van onze ziel. Samen huisvesten ze de energie van de Violette Vlam.

Ze omvat de frequentie van spirituele groei en universele liefde om ons hart te stimuleren en te openen voor goddelijke wijsheid. De vlammen die een brug slaan tussen onze ziel en de spirituele hiërarchie, verhogen de vibratie van onze ziel, want ze dragen de IK BEN-energie van de Goddelijke Bron.

De Heilige Violette Vlam Meditatie, ook wel bekend als de Vrijheidsvlam, wist Negatief Karma uit en zuivert de Ziel van haar kwetsbaarheid voor Onevenwichtigheid en Ziekte. Omdat het de wonden geneest die in onze lichaam-geest zijn vastgehouden door de trauma’s van vorige en huidige levens.
We zijn al overgegaan van een op koolstof gebaseerd lichaam naar ons kristallijne zonne-lichtlichaam voor het nieuwe tijdperk. Door het gereedschap van de Violette Vlam aan te roepen, wekken we Ons Oneindige Potentieel van Ontwaken. Terwijl we de Violette Vlam vragen om elke cel van ons bewustzijn, onderbewustzijn en lichaam-geest te doordringen!

Violette Vlam Meditatie – Van Goddelijke Alchemie
De IK BEN van de Violette Vlam transformeert, transmuteert en verenigt je met je IK BEN Aanwezigheid binnenin.

Suggesties
Amethistkristallen – Houden de violette energie vast en kun je gebruiken tijdens meditatie om je vibratie te verhogen.
Visualiseer dat je etherische veld gevuld is met de heilige energie van de Violette Vlam.

Zeg de volgende bekrachtiging hardop: “Met elke ademhaling stroomt Helende Spirituele Energie in elke cel van Mijn Wezen.”
Leg je linkerhand op je hart, adem in door je hart
Voel hoe de woorden van St Germain je omhullen met de helende energie van Violet
Visualiseer je plaats in de collectieve beker van goddelijk bewustzijn
Sluit je ogen, visualiseer de Violette Vlam in je 3e oog


Spreek de volgende woorden hardop uit: IK BEN de Violette Vlam. Stralen van violet licht vullen mijn lichaam, mijn aura. Energie gevend mijn Geest, mijn Kosmisch Hart van Ascensie. Ik ontwaak voor alle waarheden. IK BEN de Violette Vlam. Ik ben doordrongen van het Goddelijk Licht, in Goddelijke Kosmische Liefde. Mijn Ziel is verbonden met mijn IK BEN Aanwezigheid. IK BEN DE VIOLETTE VLAM. Bewustzijn verheven tot Kosmische Hoogten, emotie van angst getransformeerd in Liefde- Karma getransformeerd en getransmuteerd. De Kracht van oneindig Licht is één met mijn Licht. IK BEN DE VIOLETTE VLAM.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *