Geplaatst op Geef een reactie

Wat is de universele wet van Trilling deel 1

Albert Einstein zei in de jaren 50: ‘Alles in het leven is vibratie’. Bij The Beach Boys ging het in de jaren 60 allemaal om ‘het oppikken van die goede vibraties’. Ook de hippiecultuur omarmde in de jaren 70 het belang van ‘good and bad vibes’. In de jaren 90 bestempelden we trillingen als de verbinding tussen geest en lichaam. Mensen zijn historisch gefascineerd door deze symbiotische relatie tussen mensen en alle dingen in het universum. Tegenwoordig noemen we dit de Wet van Trilling.

De Wet van Trilling verklaart dat alles in ons universum, of je het nu kunt zien of niet, een specifieke frequentie of energetische configuratie heeft. Het belangrijkste is dat je gedachten, gevoelens, gewoonten en verlangens allemaal met een exacte frequentie trillen. Daarom kun je alles in je leven aantrekken als je geest eenmaal in harmonie is met dat verlangen.

Het is mogelijk dat je nog nooit van deze wet heeft gehoord. Je hebt misschien wel iets soortgelijks gehoord, misschien de wet van aantrekking (wat een secundaire wet is naast de wet van trilling). In dit blog ontdek je de essentie van wat trillingen zijn, wat ze voor je betekenen en hoe we , in theorie, onze vibraties verhogen.


Wat is de wet van trillingen?
Voordat we diep in de Wet van Trillingen en de vele theorieën en ontdekkingen eromheen kunnen duiken, moeten we eerst begrijpen wat ‘vibratie’ betekent en waarnaar verwijst. Trilling is een soort beweging die wordt weergegeven door fluctuatie tussen twee verschillende toestanden. Met betrekking tot de Wet van Trillingen, trilt alle materie in wezen in verschillende deeltjesvelden.

Wat zijn energievelden?
Doorgaans hebben wetenschappers het universum bekeken in termen van deeltjes. Maar theoretisch natuurkundige Sean Carroll zegt dat we allemaal over het universum moeten nadenken in termen van velden. Carroll beschrijft velden als volgt: als je twee magneten dicht bij elkaar houdt, kun je hun aantrekking en afstoting tot elkaar voelen voordat ze elkaar ooit raken. Dit duw- en trekgevoel is de interactie tussen twee magnetische velden.

Als alternatief weet je dat wanneer je in de lucht springt, je weer op de grond zult landen. Dat komt omdat je bestaat in het zwaartekrachtveld van de aarde. Daarom suggereert Carroll dat we het universum al die tijd hebben bekeken in termen van deeltjes, dat deeltjes in feite velden zijn. En dat deeltjes zelf meer op excitaties lijken (de handeling om iets in beweging te brengen) van die velden (bijv.: als een veld een oceaan is, dan zijn de deeltjes van dat veld de bewegende golven.)

Hoe jij jouw vibratie beïnvloedt
Als we stoppen met naar de wereld te kijken in termen van deeltjes en ernaar gaan kijken in termen van velden, dan helpt dat het concept van de Wet van Trilling. Wanneer de energie en beweging van het ene veld overgaan op het andere, vibreren ze voornamelijk tegen elkaar in. Bijv.: wanneer twee energetische protonen samen trillen, dragen ze hun energie over naar nabijgelegen velden, die nieuwe excitaties (of deeltjes) vormen. Nieuwe deeltjes worden niet noodzakelijkerwijs gevormd door twee deeltjes die tegen elkaar botsen, maar eerder door interactie met andere velden, en bij uitbreiding een nieuwe deeltjesmassa te creëren.

Een nadere blik op de wet van trillingen
Nu we weten wat vibratie is en wat een wetenschappelijk veld doet, hebben we een beter idee van hoe het universum werkt. De Wet van Trilling stelt dat alles in het universum energie of licht heeft, dat een vaste trillingsfrequentie heeft. Veel mensen hebben theorieën ontwikkeld over de onderlinge verbondenheid van dingen in het universum, en waarom ze werken. Veel wetenschappers en religieuze denkers komen tot gelijkaardige conclusies, en hoewel al die uitkomsten iets anders kunnen worden genoemd, wijzen ze uiteindelijk allemaal op de Wet van Vibratie.

De gedachten, gevoelens en keuzes die we maken hebben ook trillingsfrequenties. Deze trillingen trekken soortgelijke trillingen aan. Je hebt misschien wel eens gehoord van de Wet van Aantrekking, waarbij alles waar je aan denkt en doet meer van datzelfde aantrekt. Als je positief denkt en goed doet, stelt de Wet van Aantrekking dat positieve en plezierige items aan je worden teruggekaatst, en vice versa. De Wet van Aantrekking is een secundaire wet gebaseerd op de Wet van Vibratie.

Als je een individu bent met positieve vibraties en je ontmoet een persoon die negatieve vibraties heeft, zul je dat voelen. Het zal je ongemakkelijk maken, en je zult de situatie willen verlaten en ze uit je ruimte willen halen. Vaak kunnen mensen met een uitstekende vibratie relaties aangaan met mensen met een negatief voelende vibratie. En welke frequentie je ook uitzendt of waarmee je jezelf associeert, wordt je dominante frequentie van vibratie. Deze dominante trilling synchroniseert zich vervolgens met andere, zoals trillingen. Die trillingen hebben invloed op alles om je heen.

Het is gemakkelijker om iemand naar beneden te halen dan de energie te gebruiken om ze zich geweldig te laten voelen. Bijgevolg, als je jezelf omringd hebt met mensen met negatieve trillingen, is de kans groter dat je hun negativiteit op je neemt omdat de groep meer negatieve energie heeft dan jij positieve energie. Als je jezelf echter omringt met groepen positieve mensen, zal hun energie je vibratie doen groeien.

Op welke exacte frequentie trillen we en waar?
Menselijke trillingsfrequenties komen voor in de vorm van infrasone golven. Deze laagfrequente trillingen worden geproduceerd door de fysiologische processen die in het lichaam plaatsvinden –

Hartslagen
Ademen
Bloed stroomt door het lichaam
Elektrische impulsen
Spijsvertering
Spier beweging
Met uitzondering van hersengolven hebben onderzoekers ontdekt dat de fundamentele resonantiefrequentie van het menselijk lichaam tussen de 5 en 10 Hertz ligt.

Wat te doen als je een lage trillingsfrequentie heeft?
Wanneer je je hersencellen activeert om gedachten te vormen, zetten die gedachten een trillingsfrequentie op voor jou en je lichaam. Wat je denkt wordt jouw werkelijkheid. Als je merkt dat je op een negatieve frequentie leeft (bijvoorbeeld: je voelt je depressief, boos, in een constante staat van angst, je hebt het gevoel dat de wereld erop uit is om je te pakken te krijgen, niets lijkt goed te gaan), dan moet je je frequentie verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *