Geplaatst op Geef een reactie

Dag Buiten de Tijd 25 Juli 2023

De maand juli biedt ons de mogelijkheid om te kijken met de ogen van een heilige geometrie met duizend verschillende hoeken en patronen. Er wordt ons gevraagd om door alle niveaus en dimensies van emoties heen te kijken naar de onderliggende fragiele lagen van het zelf en de ziel .We doen zo ons best om te blokkeren wat pijn doet, we dempen het hoe dan ook. Uiteindelijk komt alles terecht in de karmische reuzenradcyclus en komen we oog in oog te staan ​​met datgene waar we voor wegliepen.

De Maya ‘dag buiten de tijd’ is de laatste dag van het galactische jaar in de Maya-kalender. (13 manen van 28 dagen = 364 dagen) de extra dag, de 365e dag, is 25 juli, de dag buiten de tijd genoemd.

Op 25 juli brengt de 13-Manenkalender en het zonnejaar opnieuw op één lijn. Het is afgestemd op het vrouwelijke aspect van de natuur, een dag van eerbied en respect voor al het leven, gewijd aan geen tijd. Elke dag kunnen we een paar momenten toestaan ​​om ‘uit de tijd te stappen’ om onze energieën opnieuw af te stemmen. Om die eeuwige minuut diep in de leegte te zwemmen en opnieuw af te stemmen op het verlangen van je hart en ziel. Om het multi-verse met al je ‘vergeten dromen’ tot leven te zien komen. Alles wat je had opgegeven en in de wind had gegooid, landde op de heilige plaats die bekend staat als ‘de dag buiten de tijd’.

De Dag Buiten de Tijd op 25 juli is een Poortdag, Kin 173, De Rode Hemelwandelaar, het Levenspad van de Witte Hond- toon 4-

De Poortdag geeft je toegang tot je bewustzijn over je vrijheid. Dit portaal opent de deur naar je bewustzijn over je innerlijke ruimte. Vaak wordt vrijheid buiten onszelf gezocht, maar door de vrijheid van binnenuit te leven ( oude patronen, verwachtingen…) ontdek je de kracht van je innerlijk Vrij Zijn van wat jou in je dagelijks leven afremt om te Zijn wat je Bent. Niet je rollen die je speelt, niet de identificaties waaraan je je vastklampt, niet de weg naar buiten, maar de weg naar binnen en loskomen van de vele lagen die je denkt je zijn of te moeten zijn.

Vrijheid betekent niet weglopen van wat er is, maar diep voelen wat voor jou vrij Zijn betekent. Hoe moeilijk de omstandigheden kunnen zijn, in jouw innerlijke ruimte vind je altijd beweging, stroming, en daarin ligt jouw vrij Zijn. Zie ook de beren die je op je weg vaak zelf creëert.

De uitnodiging is om samen te smelten met waar jouw Ziel naar verlangt, niet je ego. Als het betekent dat je een relatie mag loslaten voor ieders allerhoogste welzijn, als een werksituatie niet verbonden is met waar jouw passie ligt, kun je altijd nieuwe keuzes maken, het Scheppingsveld is oneindig.

Het continu groter maken van je innerlijke ruimte heft de grenzen die je verstand je oplegt op. Je hebt deze innerlijke ruimte voor het verder indalen van je ziel nodig. Alle keren dat je een beperkende zienswijze loslaat en/of een oude wond geneest stroomt er meer kosmisch licht naar je binnenste.

Je bent aangesloten op de kosmische stroomvoorziening die ervoor zorgt dat je je angsten en schaduwaspecten naar een hoger trillingsniveau kunt tillen. Je innerlijke gevangenis lost daarbij stapje voor stapje op. Je ervaart de hemel in jezelf omdat je met volle teugen van de heilige reis van het leven aan het genieten bent.

 Beleef en doorleef de moed die je met je meedraagt. Ga het avontuur aan en verleg je grenzen. Stap uit je comfortzone en geef de betekenis aan jouw leven zoals je innerlijk weet dat dit jouw weg is. Ga het onbekende in, doorbreek de gewoonte van wat je kent uit veiligheidsgevoel, gewoonte en gewenning. Zeg volmondig ja tegen het leven en je zult volledig geaard zijn. Het gaat er vandaag om dat je je waarden en normen waarmee je in het leven staat aan iedereen kenbaar maakt. De energie van de rode hemelwandelaar zal je vandaag helpen om de structuur te bepalen die noodzakelijk is om aan de bedoeling van deze dertien dagen inhoud te geven. ( Toon 4)

Een heel inspirerend en handig nieuw agenda van Nicole E. Zonderhuis, prachtig geïllustreerd, inspirerende en verhelderende uitleg, hoe je je Galactische Signatuur berekent en nog zoveel meer.

Wellicht voel je ook nog wel de energetische impact van de Poortdag 7-7-7….25 Juli (7-7-7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *