Geplaatst op Geef een reactie

Coherentie

De frequentie van Coherentie ondersteunt ons vermogen om de frequentie van ons hart te harmoniseren met de frequentie van de geest. We hebben het vermogen om de realiteit te creëren die we verlangen, afgestemd op onze blauwdruk. Het gaat niet over het krijgen van onze zin, het gaat niet over manipuleren, het gaat niet over kost wat kost, hard om hard….Creatie en co-creatiekracht vanuit een harmonieuze staat van zijn, vanuit innerlijke eenheid en verbinding, een nieuwe energie waar ons hart en onze geest harmonieus samenvloeien.

Of we nu functioneren als een individu, een gemeenschap of een groep, de nieuwe energie vraagt ons om balans te vinden tussen ons denken en ons voelen. We kunnen niet langer alleen vertrouwen op onze analytische geest, noch kunnen we ons alleen maar laten leiden door onze gevoelens.

Elk deel van ons moet samenkomen in een harmonieuze, samenhangende staat van Zijn. Alleen dan kunnen we door deze nieuwe energieën navigeren om multidimensionale menselijke wezens te worden die we in essentie Zijn.

Om krachtige creators te zijn, is het absoluut noodzakelijk om niet alleen duidelijke intenties met onze geest te stellen, maar ook om onze emotionele staat van zijn – met het hart als middelpunt – op één lijn te hebben. Wanneer geest en hart perfect samenkomen – wanneer intentie elke laag van ons wezen, elke cel van ons lichaam en elke gedachte in onze geest doordringt – worden we niet te stoppen scheppers van onze eigen realiteit.

De basis van deze Activering is de Levensbloem, die het Universum als geheel vertegenwoordigt, evenals het raster waarop alle op vorm gebaseerde manifestatie plaatsvindt in dit driedimensionale vlak. Alle vormen vloeien harmonieus samen op dit raster: welke nieuwe vorm er ook wordt gecreëerd, welke kleur ook wordt geboren, elk moet zijn evenwichtige plaats vinden binnen het geheel van deze realiteit.

Conceptueel staan cirkels voor alles en helemaal niets, evenwicht en oneindigheid, zuiverheid en vrijheid.

De vele kleuren in deze Activering zijn representatief voor alle vele lagen en aspecten van ons wezen die betrokken zijn bij het proces van harmonieuze Coherentie. Het groen in het midden symboliseert het hart en zijn essentiële rol in de kern van alles. (het water op de achtergrond geeft ook het rijk van het hart aan – de emotionele plek.) De kleur blauw staat voor ons vermogen om duidelijk te communiceren; het wordt beschouwd als de kleur van de waarheid – de taal van de geest. Het getal zes wordt geassocieerd met harmonie, balans en liefde.

Adem bewust rustig in en uit. Verbind je met de afbeelding, kijk met een zachte blik naar de kleuren, de vormen….Sluit je ogen en verplaats je aandacht naar je hart. (Dit wordt ook wel ‘in je hart laten vallen’ genoemd.) Kun je verbinding maken met de waarheid die daar te vinden is? Vertrouw jij op je hart?

Neem een stop-moment bij gedachten, vragen die je met je hoofd niet kunt beantwoorden: laat ze indalen naar je hart en voel de heilige innerrijke wijsheid die eruit voortkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *