Geplaatst op Geef een reactie

Een cirkel van Liefde

De essentie van onze ziel is onvoorwaardelijke liefde. Als we onze innerlijke en uiterlijke rommel hebben opgeschoond, hebben we het vermogen om van onszelf, van anderen en van het leven te houden enorm verruimd. Vandaag is een geheugensteuntje om ons hieraan te her-inneren.

Herinner je er vandaag aan dat, ongeacht alle oordelen erover, elke ervaring bijdraagt tot jouw ontwikkeling als spiritueel mens.

Herinner je eraan dat alles wat vandaag gebeurt voor jouw allerhoogste goed is, zelfs als het naar jouw mening een vernederende, pijnlijke of waardeloze ervaring is.

Waar je ook bent of wat je vandaag doet, of je nu loopt, eet, schrijft, staat of zit, wees je ervan bewust dat je in je diepste wezen Liefde en Licht bent.

Steeds meer fysici stemmen in met wat mystici van alle tijden altijd al hebben geweten: ons fysieke lichaam is samengesteld uit heel veel ruimte. Vanuit spiritueel oogpunt belicht wordt deze omvangrijke ruimte bewoond door licht, jouw licht, waarmee je door middel van meditatie contact kunt maken.

Visualiseer een kleine zon of een brandend vlammetje dat flakkert in het midden van je borst. Stel je vervolgens voor hoe dit licht steeds verder uitstraalt, door je hele lichaam heen, totdat je hele wezen doordrenkt is van licht. Er is nu een ring van licht om je heen.

Telkens wanneer je iemand ontmoet, visualiseer je hoe jouw licht straalt vanuit jouw hart naar zijn/haar hart. Laat vandaag overal waar je bent jouw schitterende licht stralen en stuur het naar alles en iedereen: dieren, mensen, planten, bomen, huizen, je omgeving…

Je hoeft niet noodzakelijk te vertellen waar je mee bezig bent. Verspreid warmte om je heen met jouw licht en geef het aan wie of wat je maar tegenkomt. Als je hiermee doorgaat, elke dag opnieuw, zullen de schittering en de warmte van jouw innerlijke vlam steeds groter worden.

Weet dat dit op al-wat-leeft een enorme helende uitwerking zal hebben, alsook op jezelf.

Professional Soul Coach ® 2020- by Denise Linn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *