Geplaatst op Geef een reactie

Maria van Magdala 22 juli 2023

Zielscreatie © Mieke 14 april 2023 Maria Magdalena

Vandaag, 22 juli, vieren we de naamdag van Maria van Magdala, ze laat zich spontaan voelen, horen, zien op niet te voorspellen aardse tijdsgolven. Niettemin is haar energie alom aan-en inwezig, in ieder van ons, man en vrouw. Haar ingevingen zijn eenvoudig te begrijpen voor wie wil horen. In een moment van stil Zijn.

Ingegeven voor Nu

Je lichaam bestaat voor een hoog percentage uit water. Net als de oceanen, word je beïnvloed door de maan. Laat je essentie stromen en veranderen met de getijden van de tijd. Niets blijft ooit hetzelfde; het leven verandert voortdurend in cycli. Dit is het moment om je innerlijke Schepper aan te roepen om je eigen perfectie tot uitdrukking te brengen. Onthoud dat je heel bent wanneer je je afstemt op je Ik Ben Aanwezigheid en de engel in je wakker maakt. Dit is de zoetheid in jou die de sensualiteit van het Goddelijke omarmt. Hierdoor kun je woorden van schoonheid en liefde spreken, alsof ze van bovenaf zijn gestuurd. Je hebt een creatieve ziel en een verlangen om de ultieme realiteit van liefde te creëren en te communiceren. Dus stroom mee met deze rivier van liefde en bevaar de golf van een hoger bewustzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *