Geplaatst op Geef een reactie

In niets is alles

In niets is er alles: vanuit een punt van stilte, een moment, opent zich een compleet universum voor je, eindeloos uitbreidend. Al je gedachten en intenties sturen rimpelingen van bewustzijn door het universum. Je stuurt bewustzijn in beweging, brengt je creatie tot leven, met elk innerlijk verlangen, met elke gefluisterde wens. Het universum ontvangt je verlangen en aspiraties met open armen en geeft ze terug als manifestatie in je leven. Wat gaat er echt in je hart om? Open je armen, zucht, spreek de waarheid van je hart hardop tegen het liefhebbende universum en ontvang het als je bestemming die zich nu manifesteert.

Iets dat je wilt is onderweg naar je. Het lijkt misschien uit het niets te komen, geen teken aan de horizon dat je hoop geeft, maar toch komt het naar je toe. Het is een spirituele wet dat je de manifestatie van je hartewens niet kan worden ontzegd. Vertrouw en blijf openstaan voor de stroom van universele liefde die nu naar je toekomt vanuit een open en vrij Scheppingsveld.

Laat elke drang tot controleren en manipuleren los. Liefde stroomt en is puur energie en puur Bron.

De wind beweegt zachtjes

Door bomen stroomt rustig water

Het levenslied roept zacht.

Reflectie:

Wat manifesteer jij vanuit je hart? Waar zijn je diepste verlangens, zijn ze van binnen opgesloten, veilig bewaard totdat je voelt dat alle sterren op één lijn staan en je eindelijk klaar en waardig bent om het Universum om dergelijke geschenken te vragen? Of laat je je dromen los in het universum met geloof en vertrouwen op elk moment van elke dag? Stel je je intenties vast wanneer je ‘s ochtends wakker wordt en neem jij de leiding over de kansen die je elke nieuwe dag te wachten staat? Spreek je dankbaarheid uit voor alles wat je aan het eind van de dag hebt ervaren en mee-gemaakt in het co-creatieve Veld.

Hoe je het ook benadert, er is geen goed of fout, maar er is sneller en langzamer. Denk aan een inbelnetwerk en supersnel internet. Weten wat je verlangt en het onbevreesd, vol vertrouwen en positieve verwachting naar buiten brengen, zal de resultaten zeker versnellen. Maar wat dat betreft, als er iets is dat zo belangrijk is voor je wezen, dat je gewoon niet zonder zou kunnen leven; het zal ook op tijd naar je toe komen. Ontvankelijkheid is de sleutel.

Bent je het naar jouw mening waard om je ziele- dromen waar te maken? Wat als ze allemaal op dit moment zouden uitkomen? Wat als ze werden overschreden? Ben je klaar? Is er iets waarvan je denkt dat het moet veranderen voordat dat kan of zou moeten gebeuren, of ben je altijd bereid om de liefde, overvloed, gezondheid, welvaart, kansen of mogelijkheden die het universum te bieden heeft te omarmen.

Enkele ondersteunende bekrachtigingen:

IK BEN gezegend, ondersteund en onvoorwaardelijk geliefd door het Universum.

Ik sta open voor het ontvangen van onverwachte geschenken van het Universum, vandaag en elke dag.

IK BEN dankbaar voor de liefde, overvloed, gezondheid, welvaart, mensen en kansen die nu naar me toe komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *