Geplaatst op Geef een reactie

De Leeuwenpoort op 8-8

De Leeuwenpoort( 8-8-portaal) is de opening van een galactische poort die hoogfrequente energie in ons wezen levert, waardoor we onze geest-energie en de geest-energie van Moeder Aarde opnieuw tot leven kunnen wekken. Deze hoogfrequente energie kan worden gebruikt om onze energiecentra te openen, nieuwe ideeën te inspireren, ons bewustzijn te verhogen en ons vermogen om paranormale downloads te ontvangen te vergroten.

Het portaal wordt geactiveerd door de opkomst van de ster Sirius en vindt plaats van eind juli tot midden augustus.

Sirius wordt beschouwd als onze spirituele zon. De opkomst en terugkeer van Sirius werd door oude astrologen gezien als de wedergeboorte van onze spirituele energie en de spirituele energie van de planeet. De opkomst van Sirius kwam ook overeen met het regenseizoen en de overstroming van de Nijl, wat dit idee van wedergeboorte door de voedende regen verder ondersteunde. Sommige culturen gebruikten ook de opkomst van Sirius om het begin van het nieuwe jaar aan te duiden.

Sirius is een van de helderste sterren aan de hemel en staat bekend als onze spirituele zon. Terwijl onze aardse zon onze fysieke wereld verlicht, wat een illusie is, verlicht onze spirituele zon de waarheid van onze tijdloze ziel. De ouden waren erg afgestemd op de ster Sirus, omdat ze geloofden dat het de poort naar de hemel was en het huis van hoger vibrerende wezens. Ze geloofden dat de energie van Sirius zeer geavanceerde wijsheid bevatte die we konden aanboren en gebruiken wanneer Sirius sterk in de lucht was.

Terwijl onze zon verantwoordelijk is voor het naar beneden stralen van leven voor onze fysieke lichamen, is Sirius verantwoordelijk voor het naar beneden stralen van leven voor onze spirituele lichamen. Dit is de reden waarom de opening van de Leeuwenpoort ontwaking kan brengen en ons bewustzijn naar nieuwe hoogten kan tillen.

In de moderne astrologie wordt Sirius geassocieerd met vrijheid en geavanceerde technologie verbonden.

8-8 in de numerologie vertegenwoordigt oneindigheid en DNA-activering, waardoor we deze Sirius-energie kunnen opnemen en in de kern van ons wezen kunnen doordringen. We kunnen ook het geheugen van onze cellen ontgrendelen en upgraden, waardoor we genezing, vrede en liefde in ons wezen kunnen brengen.

Denk aan de “Verborgen boodschappen in Water” van Dr. Emoto, die de vorm van waterkristallen vastlegde op basis van de trilling van hun omgeving. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water en miljoenen van die waterkristallen leven in ons. We kunnen deze Leeuwenpoort-energie gebruiken om ervoor te zorgen dat onze kristallen harmonieus vibreren en heel en compleet zijn in hun structuur. Het getal 8 staat ook voor oneindigheid – de oneindige ziel die we zijn en de oneindige reis die we maken.

Alle sterrenportalen, galactische poorten of kosmische gebeurtenissen kunnen worden gebruikt om het magische innerlijke werk te doen; Je kunt het Leeuwenportaal portaal gebruiken om alle stukjes van je geest terug te roepen waarvan je denkt dat ze onderweg verloren of verborgen zijn, om je energie nieuw leven in te blazen en je goed te voelen in je lichaam. Hoe je deze energie gebruikt, is aan jou, dus gebruik je intuïtie wanneer je met de energie werkt en geef geen voeding aan negatieve gedachten.

Hier zijn een paar dingen die we kunnen ervaren:
Hartgenezingen: activering van het hartchakra. Oude of zelfs huidige wonden van het hart kunnen aan de oppervlakte komen om te genezen. We kunnen ons eindelijk vrij voelen van elk verdriet of verdriet dat ons hart heeft bezwaard.

Ontwaken van het derde oog: we kunnen ons intuïtiever voelen of iets nieuws leren over de manier waarop onze intuïtie tot ons spreekt. Onze intuïtie is waarschijnlijk sterk en als dit iets is waar we meer mee willen werken, is het een goed moment om te beginnen.

Hogere chakra-openingen: hoewel we zeven hoofdchakra’s of energiecentra in ons lichaam hebben, hebben we ook honderden kleinere, meer gevoelige chakra’s die kunnen worden geactiveerd en gewekt tijdens de Leeuwenpoort. Dit helpt ons nieuwe wijsheid en hogere spirituele kennis aan te boren.

Psychische downloads: met de hoog vibrerende energie van Sirus die onze kant op straalt, is de kans groter dat we paranormale downloads ontvangen. Deze kunnen komen door onze dromen, visioenen, spirituele gidsen en engelen, of door simpelweg dingen te horen terwijl we in een staat van ontspanning zijn. Meditatie en automatisch schrijven zijn fijne manieren om je open te stellen voor deze energie en om begeleiding te krijgen.

Visitaties: de ouden geloofden dat Sirius de thuisbasis was van de hemel, engelen en buitenaardse wezens. Tijdens de Leeuwenpoort energie is de kans groter dat we berichten, dromen, tekenen en bezoeken ontvangen van onze dierbaren die zijn overleden en van onze spirituele gidsen en beschermengelen. Het ontmoeten van buitenaardse wezens kan ook waarschijnlijker zijn.

Vrijheid: een van de sterkste vibraties van Sirius is deze energie van vrijheid. Het idee is dat onze aardse zon deze fysieke wereld verlicht, wat een illusie is. Maar Sirius verlicht onze ziel en spirituele lichamen, wat de waarheid is. Door dit te begrijpen, krijgen we een gevoel van vrijheid.

Vrede: Sirius heeft ook zeer vredige vibraties, dus tijd doorbrengen in de natuur en meditatie is een geweldige manier om deze vredige energie aan te boren en te gebruiken voor genezing en herstel van je geest, lichaam en ziel.

Technologie: Sirius wordt ook geassocieerd met zeer geavanceerde technologie.

Creativiteit: een zeer creatieve tijd en de perfecte gelegenheid om een nieuw creatief project uit te proberen of om actie te ondernemen voor een creatief project dat je van de grond wilde krijgen.

De energie van Lionsgate kan ons verbinden met de kosmische luchten, galactische frequenties, hogere dimensionale wezens en onze eigen intuïtie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *