Geplaatst op Geef een reactie

De Wereld-Jouw Wereld

De hartslag van de wereldrimpelingen is een bevestiging van al het leven dat het vasthoudt en alle dood die voorbijgaat. Elk blad en elke boom, elk wezen – van de kleinste insecten tot de grote zingende walvissen – de patronen die ze weven als ze geboren worden, sterven en transformeren. Alles trilt in harmonie met die ene Hartslag. Het is een heerlijk dissonante harmonie, de essentie van evenwicht, een eenheid van ongelijksoortige delen.

Ze zet de kroon van inzicht lichtjes op haar voorhoofd. Ze draagt de gordel van de waarheid. Ze reikt naar binnen en voelt de levenslijn waarmee ze ook verbonden is. Ze raakt het aan en het is als een tastbare aanwezigheid in haar hart, delicaat maar sterk. Het stralende web van verbindingen strekt zich uit van haar hart tot in de ether. En dan reikt ze met haar geest naar boven. Ze voelt zich één met de vogels, kent de rek en spanning van vleugelspieren die buigen en balanceren op de wind, kent de zachte kus van het warme zonlicht op haar uitgestrekte bladeren en takken, voelt de langzame erosie van water op steen gedurende millennia.

Er is geen verleden of heden of later, want deze hartslag is gepulseerd vanaf de eerste vonk van het universum en zal eeuwig blijven kloppen. Het is een eeuwig moment van Nu. Het glinsterende web van verbinding gonst heerlijk in haar aderen. Met een plotselinge helderheid weet ze op dat moment dat ze gezegend is.

Balans, rust en vreugdevolle vrede, een stille adem van een moment waarop een gevoel van ultieme vervulling door het bewustzijn stroomt. Een moment waarin jouw creatiekracht gemanifesteerd wordt op Aarde.

Het is een wonderbaarlijk en kostbaar moment, het hoogtepunt van hard werken, om je dromen te zien uitkomen en om die ongrijpbare mythische schat te leren kennen die in sprookjes wordt beloofd: het verlangen van het hart.

Jouw wereld is aan jou om te creëren, zie je de gerichte intentie geïllustreerd voor ons? Met een plotselinge helderheid weet ze op dat moment dat ze gezegend is.” … Het is een eeuwigdurend moment van Nu … Welk gevoel geven deze woorden je? Wat lijkt mogelijk? Van welke illusies kun je afstand nemen? Welke beperkende overtuigingen kun je overwinnen om te creëren wat je wilt creëren. Onthoud dat dit over jou gaat. Het gaat om je hart en je bestemming, ongeacht wat iemand anders denkt. Ondanks wat een ander denkt. Het is tijd om buiten de gebaande paden te denken.

We worden eraan herinnerd dat hoe we onze wereld zien, is hoe we hem vormgeven. Hoe we ons in onze realiteit voelen, is hoe we het in vorm brengen. Er is zoveel angst overal om ons heen, maar wat we zien, concentreerde de intentie op wat recht voor ons ligt; leven in het moment dat we altijd tot onze beschikking hebben … NU.

Wat kun je nu creëren, door een andere keuze te maken dan voorheen? Hoe kun je NU iets veranderen dat veranderd moet worden. Hoe kun je je anders voelen over wat er op dit moment voor je beschikbaar is. Wat in jezelf kun je veranderen over hoe je je voelt over waartoe je op dit moment in staat bent?

Onthoud dat het om Hartsverbonden bewust Zijn gaat, niet om het nastreven van perfectie. Heel de wonden die om heling, genezing vragen. Verzachting is de weg naar heel-wording.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *