Geplaatst op Geef een reactie

Verzachten

Het omarmen van de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie is een integraal onderdeel van het ascentieproces. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot de hoogste deeltjes van Goddelijk Schepperslicht en deze te integreren.

Omdat de energie van het Licht zich op dit niveau zeer snel manifesteert, is het gemakkelijker toegankelijk voor degenen met een zuivere intentie en Liefde voor iedereen. Deze energie is zeer zuiver en kan alleen worden gebruikt voor het hoogste goed. Het is tegelijk een uitnodiging om intenties invoelend te onderzoeken. Zuivere en pure intenties zijn verbonden met je hart, zonder bijbedoelingen of achterpoortjes of zonder een verborgen agenda. Alleen jijzelf kunt hierop antwoorden. Soms lijken daden puur en zuiver voor anderen, maar zijn geladen met een verborgen agenda of niet zo’n hoogstaande intenties.

In deze tijden van versnelde hogere frequentie-energie is het vooral belangrijk om je op de hartenergie te concentreren.

Het verbinden van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke kan helpen bij dit proces. Het hart en de geest werken evenwichtig samen en dit voor het allerhoogste goed. Dit proces is voor iedereen belangrijk, aangezien elke persoon beide aspecten in zijn Wezen draagt. Het Vrouwelijke en Mannelijke verwijst dus niet naar het geslacht, naar een vrouw en een man.

Een sleutelcomponent van de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie is Liefde. Deze Liefde is een frequentie en vindt zijn oorsprong op universeel niveau. Het omvat Liefde voor het Zelf, voor anderen en voor de hele Schepping, voor Al-Wat- Is.

De Goddelijke Vrouwelijke hartenergie voel je zelf als verzachtend en krachtig. De zachtheid en zoetheid kan worden vergeleken met prachtige bloemen die een zachtheid voortbrengen. De kracht is als een boom die zwaait in de wind. Terwijl ik schrijf, zie ik enkele bomen meebewegen in de wind. Ze staan op een bijzondere manier naast elkaar, elk in eigen kracht, bewegen natuurrijk mee, en schitteren elk op hun eigen plek. Geen enkele boom denkt: ‘ Hé daar, ik ben groter dan jij, dus ik heb recht op een grotere plek. Er voelt zo’n gedragen respect voor elke boom; ze zijn die ze Zijn.

De Goddelijke Vrouwelijke hartenergie is zacht en zachtaardig, maar tegelijkertijd sterk, weet wat er op dat moment nodig is. Het kan op een liefdevolle manier kracht tonen zonder toe te geven aan energie met een lagere frequentie.

Het weet hoe de hogere frequenties voor het grootste goed moeten worden toegepast.

Je kunt de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie vollediger omarmen door dit eerst als je intentie in te stellen. Je energie zal afstemmen op deze frequentie terwijl je je erop concentreert.

Misschien wil je elke dag wat speciale tijd vrijmaken om je op deze energie af te stemmen.

Je kunt beginnen door je aandacht te richten op je hartcentrum. Voel de prachtige energie van het Goddelijke Vrouwelijke. Het is een kalm en vredig gevoel van Levens-Liefde. Terwijl je je erop concentreert, laat het elke cel en elk deel van je Wezen vervullen. Besteed zoveel tijd aan dit deel van het proces als je wilt, zodat je kunt voelen dat het je energieveld transformeert.

Als je deze prachtige hartenergie en zijn transformerende kwaliteiten voelt, wil je misschien nadenken over wat het Goddelijke Vrouwelijke voor jou betekent. Bedenk hoe het zich in je eigen leven manifesteert. Het kan liefdevol, medelevend, zorgzaam, koesterend, vredig, bemoedigend en vele andere aspecten zijn.

Nadat je hebt vastgesteld hoe het zich in je leven manifesteert, overweeg dan de eigenschappen en manieren waarop je deze eigenschappen zou willen verruimen. Terwijl je je daarop concentreert, stel je je intentie in om ze een nog meer deel te laten worden van wie je bent.

Dit houdt ook in dat je vriendelijk en liefdevol met jezelf en met anderen omgaat. Als je eerst aardig en liefdevol voor jezelf bent, ben je beter in staat om dit naar anderen uit te drukken.

Hoe meer je je concentreert op de Goddelijke Vrouwelijke hartenergie, hoe sterker het zal worden.

Je zult deze prachtige energie uitstralen naar de mensen om je heen, maar ook naar het Multiversum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *