Geplaatst op Geef een reactie

Zien- helder zien- herzien

Zien: “Perspectief, Waarheid, Kennis, Duidelijkheid.”

“Kijk met nieuwe ogen naar de wereld die je aan het creëren bent. Verbreed je kijk en je hele realiteit zal ermee groeien.”

Boven het gras, boven de bomen, boven de zwevende vleugels van de adelaar… Direct uitgelijnd met de opkomende zon zelf, gaat een oog open en ziet alles. Er is geen spanning in zijn blik, geen ruimte of gedachte die hij niet kan waarnemen. De gave van het oog is van nature grenzeloos om te zien wat op dit moment duidelijk en waar is, en om voorbij onze fysieke realiteit te kijken in het veld van alle mogelijkheden – en zo te helpen om niet-gemanifesteerde wijsheid naar binnen te brengen. de wereld. Zien.

Het is een uitnodiging om nieuwe kennis te (onder) zoeken en je perceptie van de werkelijkheid te verruimen. Zie jezelf en andere mensen als spirituele wezens op reis. Herken de patronen die zich in je leven afspelen en de rol die je speelt (of zou kunnen spelen) in de wereld. Geniet ervan deel uit te maken van de voortdurende ontwikkeling van het universele bewustzijn. Geniet van het proces van geleidelijk leren over jouw unieke plaats in de wereld. Er is voor ieder mens een plek, ook al denk je dat je geen plek hebt of dat anderen jouw plek ontnemen. Alleen JIJ kunt je verbinden met de plek waar jij een ja voelt, je moet het enkel willen, voelen en doen.

Door introspectie leren we onszelf te begrijpen. We beginnen ook andere mensen, situaties en de wereld met een groter gevoel van helderheid te zien. Dit is een geweldige tijd voor zelfreflectie, meditatie – om naar binnen te kijken. Vraag jezelf om een hogere kijk op je pad te onthullen… en sta open om opnieuw te ‘zien’.

Wees bereid om beperkte manieren om dingen te zien los te laten. Sta open voor het ‘niet weten’ en ‘niet begrijpen’ van sommige dingen. Erken nieuwe ideeën, beweeg mee met het pad van involutie en je plaats in de wereld te ontvouwen.

Het is tijd om voorbij alle vooropgezette beperkingen te kijken naar de diepere innerlijke waarheid. Wees aanwezig in het fysieke, maar kijk verder dan dat, en open je voor een bredere kijk op je realiteit. Zoek naar het positieve en het goede in alle mensen en situaties, zelfs te midden van schijnbare onvolmaaktheid. Zoek naar de schoonheid in het leven en het zal zich in en aan jou openbaren.

Kijk met een frisse blik naar jezelf en de wereld die je aan het creëren bent. Zoek diepere betekenis en onderliggende waarheid. Stel jezelf open voor het zicht van de adelaar en zie zowel het grotere geheel als de kleinste details vanaf grote hoogte. Doe een beroep op je innerlijke oog om de hoogste waarheid te zien!

Hoe zie je je leven? Hoe zie je jezelf als aards-spiritueel- kosmisch mens? Zie je waar je heen gaat, kijk je constant achterom of focus je voortdurend op de toekomst. Hoe creëer je balans in het hier en nu, verleden en toekomst?

Neem af en toe pauze, rust uit zodat jij je batterijen kunt opladen. Het gaat om vertragen en de kans krijgen om dingen volledig te verwerken, in plaats van de constante stress van in beweging zijn.

Het is tijd om eens goed te kijken naar hoe jij jezelf ziet in de wereld om je heen. Welke beperkingen herken je? Zie je de natuurlijke wereld en alles wat het te bieden heeft? En nog belangrijker, zie je hoe het universum je probeert te betrekken? Zie je de signalen? Let goed op!

Soms is hoe wij dingen zien helemaal niet hoe anderen ze zien. We denken dat we iemand kennen door wat we zien en toch zien we alleen de projectie die ze willen dat we zien. Nu wordt ons gevraagd verder te kijken dan alle illusies, achter de façades die ons er misschien van weerhouden hebben de waarheid te kennen.

Nu, als we goed kijken, zal alles worden onthuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *