Geplaatst op Geef een reactie

De kunst van co-creëren

Herinner je jouw Scheppingskracht, vanuit wie je werkelijk bent, als Aards-Spiritueel- Kosmisch Mens.

Drie fragmenten die je kunnen inspireren om aanspraak te maken op jouw Scheppingskracht. Laagjes eromheen afpellend, ontstaan vanuit oude denkbeelden, word jij naar jouw oorsprongrijke Kernkracht geleid.

fragment 1

‘ We weten hoe we samen kunnen creëren wat we nodig hebben in ons leven. Het verschil tussen co-creatie en manifesteren is dat we samenwerken met het Goddelijke om te creëren wat onze ziel, niet ons ego, wil in het leven. We stemmen af met ons Oneindige Zelf, met de Goddelijke Wil en met Moeder Aarde bij het creëren en manifesteren van onze dromen. Co-creatie is een wederzijds, wederkerig heilig contract met het Goddelijke. Het maakt deel uit van het dienen van de mensheid- zoals wij het universum dienen, zal het universum ons dienen.

Als we om overvloed in ons leven vragen, vragen we ook om overvloed voor iedereen en de Aarde en alles wat leeft.’

Eerlijkheid en integriteit

fragment 2

‘ De economie stort in omdat de planeet in frequentie is gestegen en de radertjes van oud en nieuw niet langer synchroon verlopen. Om te kunnen synchroniseren, moet de wereldeconomie sneller bewegen, met andere woorden met eer, oprechtheid en billijkheid.

Het systeem zal blijven instorten en evolueren totdat er een op eerlijkheid en integriteit gebaseerde economische structuur ontwikkeld is. Dan verdwijnt ook dit omdat ‘geld’ na 2050 niet meer relevant is.’

De ascensie van de planeet is geleidelijk

fragment 3

‘ De overgang van onze prachtige planeet naar een Ster is een geleidelijk proces en het zal vele jaren duren voordat het tot wasdom komt, want mocht alles tegelijk gebeuren, zouden we gewoonweg ‘verbranden’. De Gouden Eeuw van Licht vindt niet in een oogwenk plaats, noch met een ‘lichtschakelaar’.

Het bouwt in lagen op en blijft zich in een duidelijk en voelbaar tempo ontwikkelen. Je zult weten dat je naar een hogere realiteit bent overgeschakeld naarmate je de komende maanden en jaren verder door de sluier heen stapt. Blijf op jouw koers en in jouw waarheid leven, want waarheid en liefde zijn de krachtigste bronnen voor de mensheid.

Waarheid ontsteekt de sintels die diep in je oorsprongrijke herinnering aan het Zelf ontbranden. Je zult de sprong maken voorbij de sluier van de Zevende Gouden Eeuw, terwijl je de Brug van Licht versterkt en herstelt.’

Uit ‘ Ander- s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens.’ uitgegeven bij boekscout.nl 2021

te bestellen op de webshop www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *