Geplaatst op Geef een reactie

In het teken van de komende Nieuwe Maan in Leeuw- 16 Augustus 2023

Een zegen voor een frisse start: “Een zegen voor als we een deel, of zelfs een groot deel van ons leven opnieuw moeten beginnen.”

‘Een zegen voor jou als je een vertrouwde plek verlaat, die, ondanks alle uitdagingen en moeilijkheden, de plek was die je kende, vertrouwd voor je voelde, maar je in elke cel van je Zijn weet je dit: tijd om uit te vliegen, tijd om te vernieuwen, tijd om uit te breken.

Moge de onzekerheid die je omringt en de angst voor wat komen gaat, worden weggespoeld, terwijl je dapper die eerste stappen zet en begint met het creëren van het nieuwe leven dat jou altijd al toe(be)-hoorde in de kiem.

Moge je troost vinden in het gemak waarmee je merkt dat je het nieuwe omarmt, en moge de eenzaamheid die je misschien als onwennig ervaart in het begin, meer gaan lijken op een eenzaamheid, een tijd waarin je jezelf opnieuw leert kennen, aangezien de wereld je niet langer kan vertellen wie je bent of wie je zou moeten zijn. Herinner je dat je al iemand Bent, alleen liggen er wellicht heel wat laagjes over je unieke Zijn versluierd, ingepakt, verpakt.

Moge het losbreken van wat je vastbond je kracht vernieuwen, en terwijl je van tijd tot tijd beeft, je afvragend of je in de kooi had moeten blijven; weet dat er over je gewaakt wordt en aangemoedigd door hen die je alle zegeningen en wensen van de wereld.

Moge je de verschillen omarmen. Weet dat, toen je jezelf deze kans gaf, jijzelf het grote geschenk van recreatie, van de transformatie van het zelf, van de realisatie van je eigen persoonlijke waarheid aanbood. Jouw geschenk aan jezelf.

Moge deze nieuwe start een zegen voor je zijn en je de kennis geven, het zekere, onbetwistbare geloof dat je de verharding en verstarring in jezelf kunt doorbreken en je vleugels spreiden. Ga maar eens fladderen met je ‘gekortwiekte’ vleugels, en voel hoe in no time je vleugels groeien.

Dat er een vernieuwende vitale leven-gevende Liefdeskracht in je leven is ontsluierd, door je eigen creatiekracht en het vrije en speels-lichthartige kind in jezelf een stem te geven.

Een zegen voor jou, kind van de Aarde, bij deze frisse start, die tot je zal komen zo zacht als een bloem die uit een knop losbreekt, zo sterk als een vlinder die uit de cocon tevoorschijn komt.

Er kan strijd zijn binnen deze verschuiving, maar weet, elke beweging naar het nieuwe is goddelijk, wordt opgemerkt, wordt energetisch ondersteund met de zegeningen van de hele wereld. Want het wiel moet draaien, en elk punt op dat wiel is een zegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *