Geplaatst op Geef een reactie

Verbinding met de elementalen

Misschien voel je de behoefte om tijd door te brengen in de natuur , stress los te laten, je verbinding met jouw gronding en de aarde te stabiliseren. Zeker na de afgelopen intense maand, waar je op velerlei vlakken je best gestretcht ( en ook gestrest) kon voelen.

De eenhoorns vragen je om een prachtig toevluchtsoord te vinden waar je omringd wordt door de natuur, zuivere lucht kunt inademen, kunt ontspannen en dieper contact kunt maken met je hart. Dit zal niet alleen rustgevend zijn voor je ziel, het zal je ook helpen naar je innerlijke wijsheid te luisteren, nieuwe perspectieven op situaties hebt, die je verder helpen. Trek eropuit in een weiland, een bos, een berg of een strand waar je de rust kunt vindt. Als je kunt, doe dan je schoenen uit en loop blootsvoets. Voel de grond of het zand onder je. Sluit je ogen en open al je zintuigen. Vertraag. September is een maand om naar binnen te keren, te verstillen, te vertragen…

Voel de wind langs je huid strijken en de zon die je verwarmt. Luister naar het geluid van vogels, golven of ritselende bladeren. Adem de geuren van bloemen, boomsap of zoute lucht in. Stel je voor dat je zorgen en zorgen van je wegsmelten, terwijl Moeder Natuur je in haar armen wiegt. Zak dieper in haar aanwezigheid, naarmate je meer gegrond raakt.

Stel je voor dat je van hart tot hart verbonden bent met de aarde en je één voelt met al het leven om je heen, van de kleinste insecten tot de hoogste bomen. Doe een beroep op de deva’s, eenhoorns en de andere elementalen op deze plek, inclusief de feeën of zeemeerminnen. Zet intenties voor wonderen, liefde en overvloed, en vraag om begeleiding, om je op je pad te ondersteunen.

Door je verlangens in de natuur te visualiseren, kunnen ze zich sneller manifesteren, dus neem de tijd om te zitten, te ontspannen en je droomleven voor te stellen alsof het al gebeurd is. Bedank als je weggaat en geef iets terug door iets te doen om voor de aarde te zorgen door te doneren aan een non-profitorganisatie, ecologische producten te kopen of meer te recyclen.

Opnieuw worden we van binnenuit naar buiten geleid, naar de meest magische plekken. Het bos, de oceaan, de tuin roepen je. Je hebt de energie van de natuurlijke wereld nodig om je eigen energie te zuiveren en te reinigen en om je ook op te laden. We hebben dit allemaal nodig.

Ongeacht het weer, ga vandaag naar buiten. Adem de frisse lucht in. Vind de stilte daarbuiten. Aard jezelf terug in Moeder Aarde. Blote voeten op de grond, de handpalmen naar de hemel of op de schors van een boom. Gebruik al je zintuigen en omarm de kracht van het Nu-moment volledig.

Het elementalen rijk is voor ons beschikbaar, maar alleen als we de tijd nemen om verbinding te maken. Er is een enorme hoeveelheid oude wijsheid en helende energie die we zouden kunnen ontvangen, als we er ons maar bewust van zijn. We moeten deze mysterieuze dimensies met respect en nieuwsgierigheid benaderen. We kunnen niets verwachten, maar wees open en laat toe. Het kost tijd. Er is stilte voor nodig. Het vereist het loslaten van het ego, een open geest en een open hart.

Vrede binnenin kan gevonden worden in de buitenwereld van de natuur. Niet in dingen, maar in de diepe verbinding met de Grote Moeder. Neem de tijd die je nodig hebt om er echt te zijn. Om de liefde langzaam in te ademen en in je hart vast te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *