Geplaatst op Geef een reactie

Meesterlijk leiden van jouw Leven

‘ Werkelijke autoriteit en hierin de verantwoordelijkheid nemen, is een uitdaging. We zullen dan ook op de proef worden gesteld: omgaan met afkeuring, met sociale uitsluiting, met oordelen en onbegrip. Durf echt te gaan staan voor wie jij werkelijk bent.’

… …

‘ Het vraagt voor de komende periode, zelfs jaren enorm veel moed, liefde en lef om het eigen leven te bemeesteren, de consequenties te nemen voor elke keuze die gemaakt wordt.

En wat dacht je ervan om eindelijk de drang om als onvolwassen kinderen nog steeds de goedkeuring te vragen van uiterlijke autoriteiten, te overwinnen? Dat is toch waar we naartoe evolueren?

Dat is wat we nu te zien krijgen: mensen die nog steeds vanuit een onbewust zijn van eigen autonomie, de goedkeuring nodig hebben en mensen die vanuit een groter bewustzijn en Zijn in eigen autoriteit en daadkracht staan, niet noodzakelijk in verzet of weerstand reageren maar vanuit een stralend waarachtige levens- en liefdeskracht.

…. …..

Het onderzoeken van wat nu echt waardevol en belangrijk is, is opnieuw eren van zaken waar we in het verleden niet bij stilstonden, het her-waard-eren van die dingen die we in het verleden als heel normaal en evident ervoeren, de liefde waarnaar wordt verlangd uitbundiger vieren of in stilte samen hand in hand ademen in een zachte stroom van verbinding en dankbaarheid.

… …

Gezondheid komt van binnenuit en dat zal ook altijd zo zijn. Snel voorbijkomende ‘geluksmakers’ geven tijdelijk bevrediging, maar zolang het niet van binnenuit wordt gevoeld, vervliegen ‘geluksmakers’ in no time. Nog meer van die ‘geluksmakers’ en shoppen van de ene kortstondige ‘geluksbrenger’ naar de andere?

… …

Het snelle maakbare voorspelbare geluk bestaat niet.

De invloed van Neptunus, Sehn-Sucht, emotioneel vluchten, escapisme in een wir-war van spirituele beloften, het lijden aan het leven zoals het zich in wezenheid ontvouwt maar niet voldoet aan een voorgeprogrammeerd idee, zijn weerspiegelingen van nog niet emotioneel uitgerijpte volwassenheid en staat los van de biologische leeftijd.

… …

Wat wil je voor nu loslaten zodat je ware Zijn kan schitteren? Welke overtuigingen? Welke gewoonten? Welke patronen en scripts? Afbreken kan beangstigend zijn, hoeveel en wat, jeetje, wat zal er nog overblijven? Wel, je zou nog eens helemaal verbaasd kunnen zijn, wat je ziet. Eindelijk. De Oorsprong-rijke JIJ!

www.boekscout.nl

www.miekecoigne.com

1ste druk Juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *