Geplaatst op Geef een reactie

Verander je kijk, verandert je Leven

Er wordt een nieuwe bladzijde omgeslagen als een zorg die je hebt, oplost en plaats maakt voor een periode van zonneschijn. Een tijd om te ontspannen en van het leven te genieten, vrij van de zorgen en twijfel die de afgelopen weken een grijze schaduw over je leven hebben geworpen. Breng wat (meer) tijd in de natuur door .Sta jezelf toe om je opnieuw te verbinden met Gaia’s verzorgende en genezende kracht.

Dompel jezelf onder en omring jezelf met haar natuurlijke schoonheid, want ze zal je helpen je evenwicht te herstellen, je energiecentra, lichaam geest en ziel te harmoniseren.

In het begin kan het moeilijk zijn om je gedachten uit te schakelen, maar na een paar dagen, naarmate je gedachten zich minder opdringen, kom je in een nieuw en meer ontspannen ritme terecht.

Bekrachtiging:

‘Ik ben fysiek en emotioneel verbonden,

met de helende verbindende kracht van Moeder Aarde

Ik omring mezelf met haar schoonheid en voel een diep gevoel van vrede.

Ik ben vrij van zorgen.

Elke dag word ik sterker en meer ontspannen.

Mijn leven is in balans.’

Voel hoe je in een fase van overvloedige stroom en manifestatie naar binnengaat. In plaats van stroomopwaarts te zwemmen, zoals je misschien de laatste tijd hebt gedaan, is dit het einde van lijden en zorgen en een uitzonderlijke verhoging van je vibratie.

Neem de tijd om te genieten van de voortreffelijke creaties van Moeder Gaia. Aard jezelf in de huidige tijd, starend naar de hemel, met je handpalmen open en ontvankelijk voor de geschenken die het Universum je biedt.

Geef alle aanhoudende zorgen, angsten of twijfels aan de Aartsengelen voor transmutatie van negatief naar positief, waardoor energie met een lage vibratie kan wegsmelten terwijl je je focus richt op wat je in je leven wilt zien, in plaats van op wat je niet wilt, zelfs niet als het toevallig je huidige realiteit is.

Door op deze manier de Wet van Aantrekking te gebruiken, kun je je leven opnieuw opbouwen met alleen positieve bouwstenen van energie met een hoge trilling, waardoor je jezelf kunt bevrijden van oude negatieve patronen.

Jij bent de schepper van je eigen realiteit en neemt als enige de verantwoordelijkheid voor elk afzonderlijk aspect van je leven. Je bent geen slachtoffer, je bent een manifestator; je leeft niet in gebrek, je creëert overvloed om je heen, en je engelen en gidsen zijn bij elke stap bij je.

Laat niemand je van je positieve kijk afleiden, en als dat betekent dat je een kleine pauze moet nemen van iemand die voortdurend je dromen uit de lucht schiet, dan is dat zo!

Als ze eenmaal beseffen dat je gelukkig bent, dat je vrede kunt vinden in de dingen waar je van houdt, en dat je alleen maar harmonieuze wensen hebt voor iedereen om je heen, kunnen ze zich door jouw voorbeeld laten leiden.

Zoals het oude gezegde luidt: ‘Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.’ Helaas laten we ons vaak te gemakkelijk leiden door de mening van anderen over wat we met ons leven zouden moeten doen, en als we maar op onszelf zouden kunnen vertrouwen, zouden we veel minder in een sleur terechtkomen. Het is tijd om los te komen, je hart te volgen en met elke cel van je lichaam te weten dat dit een geweldige tijd voor je is.

Het is veilig, dus ga je gang en schijn je licht op de wereld, en zie hoe gelijkgestemde mensen en prachtige kansen naar je toe worden getrokken. Wees ontvankelijk voor goddelijke leiding en let op prachtige tekenen van je engelen, het Universum. Leef in een staat van dankbaarheid voor alles wat nu naar je toekomt.

En zo is het.

En waar we enigszins merken dat de mensen om ons heen het op dit moment moeilijk hebben met het leven, door omstandigheden waar we vaak niets over weten, omdat mensen eerder de neiging hebben het schoonste, het beste van zichzelf te delen, maar niet wat er in de onderstroom leeft, laat ons er voor elkaar zijn. En elkaar daarin de hand reiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *