Geplaatst op Geef een reactie

Astro update 10-10-2023

Pluto staat vandaag stil en draait direct, en er kan innerlijk gerommel zijn als we voelen dat er iets aankomt. Dit gebeurt na ruim vijf maanden van retrograde beweging (Pluto retrograde op 1 mei), en voegt intensiteit toe aan alles wat we vandaag en deze week doen en voelen.

De komende weken wordt onze kracht om diepgaande veranderingen in ons leven aan te brengen steeds meer extern, indringender en directer. Het is minder waarschijnlijk dat we piekeren over veranderingen waarvan we het gevoel hebben dat ze ons worden opgedrongen, en dat we eerder geneigd zijn het heft in eigen handen te nemen en de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Naarmate de dag vordert, voelen we de Zon- Cheiron oppositie . We kunnen onze onzekerheden en kwetsbaarheden onder ogen zien via onze relaties en interacties. Gebrek aan vertrouwen in onze eigen beslissingen is mogelijk.

Het verlangen om te leren en te groeien door ervaringen en anderen is sterk, maar wordt belemmerd door een gebrek aan vertrouwen of de angst om anders te zijn. Het kan zijn dat we het niet eens zijn met anderen. Het kan ook zijn dat we zo bezorgd zijn over het gelukkig houden van anderen, dat we bang zijn om onze verlangens te laten gelden.

Dit is echter ook een tijd om iets belangrijks over onszelf te herkennen via onze gevoeligheden en reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *