Geplaatst op Geef een reactie

Karmisch Portaal 10-10

Bij het getal tien draait alles om wedergeboorte terwijl je door de reeks getallen van één cijfer gaat naar de hoogste vibratie van het getal negen, en dan voeg je de mystieke nul toe, wat het getal tien de wedergeboorte van één maakt. Dat is de reden waarom het getal tien, als samengesteld getal, de vibratie van één draagt, zijnde schepping en leiderschap, en nul, het mystieke getal geassocieerd met het universum.

Daarom wordt tien geassocieerd met wedergeboorte, wat betekent dat er een nieuw begin en een nieuwe start is gerelateerd aan dit getal. Wanneer je de dubbele tien hebt, betreed je een portaal voor regeneratie. Op 10 oktober mag jij het leiderschap en de creatieve energie van 1 op je nemen en jezelf onderdompelen in de mystieke krachten van 0. De zon regeert dit samengestelde getal.

Rond de losse eindje af, elimineer wat jouw hoogste goed niet langer meer dient, zonder anderen te schaden!!!

Je zult dat willen doen, zodat je je het volgende jaar, 2024, kunt afstemmen op de krachtige energieën van acht. (waarover later meer) Als dit je overweldigend in de oren klinkt, is dat begrijpelijk.

Er is moed voor nodig zijn om het beste uit 10/10-energieën te halen, omdat je ertoe wordt gedwongen veranderingen aan te brengen als dat nog nodig is. Je kunt stappen ondernemen om er het beste van te maken, en het enige wat je kunt doen is je perspectief veranderen.

Dit vereist dat je een stap terug doet en kijkt naar de manieren waarop je hebt geleefd met verouderde systemen, beperkte overtuigingen en oude herinneringen die je niet langer dienen. Ze houden je gevangen, denk erover na, onderzoek en vorm je perspectieven om. Je kunt niet anders dan op dit moment ook de verantwoordelijkheid te nemen voor je plaats in het leven.

Als je niet tevreden bent met waar je nu bent en hoe jouw leven nu is, neem dan de verantwoordelijkheid en kijk welke veranderingen jij kunt aanbrengen. Als je behoefte hebt aan een gesprek met een coach of een therapeut, dan is dat het beste wat je kunt doen! Het is mogelijk dat je je overweldigd voelt door zoveel veranderingen, wat een onrustgevoel kan geven. Weet dat je ook heel gevoelig kunt reageren op de energetische shifts én downloads! Je loopt op een levende planeet, die ook veranderingen doorloopt, dat wordt wel eens vergeten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *