Geplaatst op Geef een reactie

Ruimte tussen de werelden

Als we begeleiding zoeken, zoeken we vaak naar woorden die verduidelijken, geruststellen en ons helpen ons authentieke pad door de chaos te vinden. Toch is er ook begeleiding in de ruimtes tussen de werelden, tussen elke letter, tussen alle gebeurtenissen in ons leven, waar niets te zeggen valt, waar geen lijnen zijn om in te kleuren, waar er alleen maar openheid is.

Dat zijn de momenten waarop we moeten freestylen! We moeten het doen of niet doen, afhankelijk van wat er op dat moment voor ons gebeurt.

Vaak is er veel minder te doen dan we denken. Vaak hoeven we niet na te denken! Er ontstaat nu een ruimte om je heen.

Als we dit onbewust voelen, voelen we ons soms opgewonden en angstig en nerveus, en weten we niet eens zeker waarom. Er is misschien een gevoel dat we het niet erg zouden vinden om een kaart van dit onbekende terrein te hebben.

Of misschien vinden we het leuk om ermee aan de slag te gaan en te ervaren!

Hoe dan ook, er is ruimte om gewoon te Zijn – het is een ontvanger voor de goddelijke aanwezigheid. Als je nu veel ruimte hebt, van onwetendheid om je heen, of in jezelf, weet dan gewoon dat er veel goddelijke aanwezigheid te ontvangen is.

Het kan niet echt worden uitgelegd, het gebeurt tussen de werelden en toch zouden er zonder deze woorden helemaal geen woorden en geen enkele leiding zijn.

Betreed de ruimte en laat los, want jouw tijd om het te ontvangen is aangebroken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *