Geplaatst op Geef een reactie

Rune Reading Nieuwe Maan 13-11-2023

1. Invloeden uit het verleden:

Berkano (B: berk) betekent geboorte, wedergeboorte, groei, vruchtbaarheid;

Berkano duidt op fysieke of emotionele groei. Het kan een nieuw begin of spirituele groei betekenen. Het is een goed moment om zaadjes te planten voor een succesvolle nieuwe onderneming.

Geeft het begin aan van de groeifase, wat dat ook mag zijn. Rune Berkano symboliseert welzijn, in fysieke en emotionele verbonden relaties. Het tempo van groeiprocessen impliceert de toepassing van aanzienlijke persoonlijke kracht , vereist een heldere blik op de gebeurtenissen en begrip van de veranderingen, bewuste afwijzing van ‘donkere’ zones in je eigen interne ruimte. De rune van Berkano (Berkanan) is de rune van de moeder-verpleegster en in feite is de belangrijkste rune van vruchtbaarheid, het symbool van het vrouwelijke, een teken van de krachten die aanleiding geven tot het ontstaan van ideeën en de uitvoering ervan.

Rune Berkano in relaties impliceren een bron van ontwikkeling in persoonlijke relaties en vertelt ons over de sterke invloed van het vrouwelijke op de vorming van relaties tussen liefhebbende mensen in het algemeen.

eerste advies : als je iets doet, doe het dan op de beste manier, of begin er helemaal niet aan. Groei vereist een diepgaande en heldere blik op wat er om ons heen gebeurt. Toon geduld en doorzettingsvermogen, oude gewoonten gaan niet vanzelf over. Verdeel het hoofddoel in veel kleine, echte taken, allereerst gemakkelijk uitvoerbare dingen, en ga geleidelijk verder met het uitvoeren van moeilijkere taken.

tweede advies: adviseert in zijn betekenis om niet alleen geduld, maar ook doorzettingsvermogen te tonen. Denk eraan om discreet te handelen. Ga geleidelijk richting het beoogde hoofddoel en realiseer het principe – van eenvoudig tot complex.

2. De huidige situatie:

Uruz (U: oeros, een wilde os)

Betekenis: fysieke of mentale kracht, moed, mannelijkheid, vruchtbaarheid, uithoudingsvermogen, hoop, gezondheid, vitaliteit en kracht, het onverwachte, het onvermijdelijke, verandering, inkomen

Uruz geeft aan dat je de fysieke, emotionele of spirituele kracht hebt om de obstakels die je op dit moment tegenkomt te overwinnen.

eerste advies van de Rune Uruz.: Verzet je niet tegen de veranderingen en kracht die je leven zijn binnengekomen, houd niet vast aan het gebruikelijke en oude. Gebruik je inspanningen om deze veranderingen te ondersteunen en te versnellen. Misschien wordt ook je persoonlijke relatie voorwerp van verandering. Of er komt een reorganisatie van je praktijk of bedrijf. bedrijf.

tweede advies : niet bang zijn voor nieuwe, krachtige en onweerstaanbare krachten die de kalme en afgemeten gang van zaken binnendrongen. De tijd is gekomen voor de geboorte van een nieuwe realiteit, waarvan de komst als vanzelfsprekend moet worden beschouwd. Alle veranderingen zullen gunstig zijn om deze veranderingen te ondersteunen en te versnellen.

Uruz rond gevoelens in relaties geeft aan dat je te opdringerig bent, dat je emoties te actief zijn. Het heeft geen erg goed effect op de relaties met partners, in het gezin, waardoor wederzijds begrip wordt afgeremd. Gewelddadige of agressieve uitingen duiden op onzekerheid en impulsiviteit. Je kunt je bewust worden van wat er in de onderstroom werkelijk aan de hand is, en ruimte te creëren op een gezonde manier in verbindingen.

Verdieping van de levensprocessen:

Levensprocessen, gevuld met nieuwe inhoud, zijn hun vorige vormen ontgroeid. Deze oude vormen zijn voorbestemd om te verdwijnen, zodat de manifestaties van het nieuwe leven in een bepaalde nieuwe kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. De veranderingen die momenteel plaatsvinden kunnen de aanzet zijn om het gevoel in jezelf te ervaren. In feite is er sprake van een verlies van iets, dat wil zeggen sterke emotionele gehechtheden, de ervaringen die je innerlijke kracht opdoet, een deel van je leven. Het is dit onderdeel dat je aan jezelf kunt teruggeven om een nieuw hulpstuk te kunnen verkrijgen. Je moet nadenken over de continuïteit van cycli van dood en wedergeboorte, de eindeloze cyclus van zorg en de terugkeer van entiteiten. Alles wat we voorbestemd zijn te ervaren, een midden en een einde, waarna een nieuw begin volgt. Daarom moet je niet opgeven als je op een donkere bodem duikt – omdat je op grote diepte bent en de bodem hebt bereikt, kun je ervan afzetten.

3. Ehwaz (E: paard)

Betekenis: vertrouwen, gezelschap, transport, een voertuig.

Ehwaz duidt op een verandering ten goede die een reis met zich mee kan brengen. Je zult gestage vooruitgang boeken, op voorwaarde dat je loyaal en betrouwbaar bent tegenover jezelf en dat ook tegenover de mensen met wie je samen bent of samen werkt. Laat je echter niet misleiden door onoprechte voorwendselen.

Ehwaz vertelt over de gebeurtenissen en veranderingen ( die in een snel tempo) kunnen plaatsvinden. Drastische veranderingen in het leven kunnen plotseling lijken, maar zijn het resultaat van een langzame maar voldoende voortdurende ontwikkeling en groei. Nu ga je op pad nadat je hard hebt gewerkt, en dit maakt het mogelijk om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Ehwaz duidt het begin aan van positieve verandering. Echter gaan de veranderingen vooral over jezelf. Ben je bereid om de veranderingen toe te laten en er ook consequent naar te handelen? Als er iets in onszelf verandert, verandert onze perceptie, onze kijk op onszelf, op de dingen om ons heen, naar de mensen toe die ons omringen. Laat je echter niet misleiden in het vellen van oordelen. Ieder mens groeit en evolueert op eigen tempo, volgens eigen kunnen in het moment.

Op relationeel vlak als in vriendschappen betekent Ehwaz een nieuw begin, een verschuiving, veranderingen op een positieve manier.

Rune Ehwaz in de liefde geeft een advies: wees niet alleen in een relatie met een geliefde om volhardend maar verstandig om de juiste levenskeuze te kunnen accepteren, je moet leren de gevolgen van elke stap te voorzien.

Ook kan de rune Ehwaz praten over gelijkheid en samenwerking. De rune Ehwaz in rechtopstaande positie adviseert ook om je recente acties in relatie tot je dierbaren kritisch te beoordelen.

eerste advies: je bent je bewust dat verandering de enige constante is dat het leven IS. Pas daarna vinden externe veranderingen plaats vanuit dit inzicht. Wat je misschien nog op een rigide manier wenst te behouden of vast te houden, zorgt voor stress en spanningen.

Je kunt misschien denken: ‘ik ben niet klaar hiervoor.’ Onderzoek in jezelf of in de onderstroom bepaalde gedachten, overtuigingen leven, waardoor je vasthoudt aan iets of iemand. Alleen jij kent het antwoord. Misschien kun je de stapjes voorbereiden, op jouw manier en jouw tempo, zodat je ernaartoe kunt stromen.

tweede advies : accepteer de veranderingen die onvermijdelijk zijn maar ook bijdragen voor jouw groei, ook al voelt het aanvankelijk heel ongemakkelijk.

© Run Reader Mieke

❤

Vind ik leuk

Reageren

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *