Geplaatst op Geef een reactie

Scheppingskracht vanuit jouw unieke Liefdesbron

‘ Scheppen vanuit het oorspronkelijk potentieel dat iedereen bij geboorte heeft meegekregen is de nieuwe uitdaging. Het is een bijzondere tijd, waarin niets meer het oude zal worden en dat kan heel wat gevoelens en emoties teweegbrengen. De andere kant van de werkelijkheid is dat iedereen kansen krijgt om te onderzoeken waar de diepste verlangens en passies wachten om gemanifesteerd te worden. We worden bewust en erkennen dat wij krachtige scheppers zijn van ons leven. De keuze om te scheppen vanuit een drama-script is de gekende weg en is een reflectie van het massabewustzijn.

beeldcreatie © Mieke

Het Watermantijdperk laat ons op diepgaande manieren ervaren dat oude beperkende patronen een enorme transitie ondergaan. Vanuit zelfde en emotionele uitrijping wordt een basis gelegd voor inspirerende liefdevolle relaties. We worden sparringpartners voor elkaar. Gelijkwaardigheid en samenwerking zijn de kernwaarden voor de nieuwe tijd waarin strijd, concurrentie, jaloezie losgelaten mag worden.’

Uit ‘ Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven.’ Mei 2020 boekscout.nl

voorlopig niet leverbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *