Geplaatst op Geef een reactie

Diepe lagen ontmantelen

Het diep-gelaagde matrixprogramma, waar elke conditionering binnen dit programma diepe wonden slaat in de Ziel. De intentie om het dan beter te doen met je kinderen, is oprecht, alleen werken die diep-gelaagde programma’s door, als men niet bewust is dat diezelfde programma’s worden herhaald.

Iedere ouder/opvoeder wil het beste voor zijn/haar kind. Alleen is het herhalen van eigen diepe wonden, niet dat wat het beste is voor het kind.

Elk kind heeft een unieke blauwdruk.

Het Zielswezen leren kennen, vraagt van ons al die diep-gelaagde programma’s te herkennen, te erkennen en in zichzelf te transformeren. Helaas vinden heel wat projecties plaats binnen het systeem van een gezin, zo ook in het ‘onder-Wijs’ et cetera…elke structuur die nog aanhaakt bij het matrixprogramma, ik noem het bewust ‘programma’, de Ziel van een mens, dus een kind, niet ZIET, faalt. OUDE STRUCTUREN ZULLEN OM DIE REDEN AFBROKKELEN….op welk niveau dan ook, welke structuur het ook is. Bezieling en programmeringen zijn on-ver-een-baar. Het splitst af, het zorgt voor het in stand houden van innerlijke dualiteit en ge-spleten-Zijn.

Laat ons dus oprecht opnieuw openstaan met ver-wonder-ing van de Ziel die een intrede maakt op Aarde. De Ziel van een kind wordt gevoed met een diep-zinnige belangstelling om ‘te bloomen’ waartoe het is geboren.

Niet om ons programma, waar nog resten van heel diepe oude pijn te helen vallen, door het strot van een kind te duwen, maar te Zijn wie het Werkelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *